Pénteki tutitár

Egy bajnoki, egy barátságos...

Ma megint két meccsnek jártunk utána...
 
 

Pénteki tutitár

Egy bajnoki, egy barátságos...

Ma megint két meccsnek jártunk utána...
 
 
 

Pénteki tutitár

Egy bajnoki, egy barátságos...

Ma megint két meccsnek jártunk utána...

Peterborough-Coventry Mindkét fél betalál: IGEN! +2.5!

A vendégek számára fontosabb az összecsapás, viszont a hazaiak felszabadultan futballozhatnak - gólokkal kalkulálunk...

Tavaly mindkét együttes lemaradt a play offról, az idén viszont még a vendégek odaérhetnek a 6. pozícióba. A Peterborough a 16. 48 egységgel, a veszélyeztetett alakulatokkal szemben 11 pont az előnye. Graham Westley menedzser együttese otthon, a London Road Stadium-ban kimondottan gyengélkedett, mérlege mindössze 6-4-8 (30-31). A kék-fehérek formája pocsék volt a közelmúltban, ám a múlt héten a Doncaster vendégeként sikerült nyerniük Williamséknek (1-2). A társaság tipikusan gólos csapat, az over/under mutatójuk 24/13, összesített gólkülönbségük 62-60. A keretben egy középső középpályás sérült, a hadrend várhatóan nem változik, azaz ismét a 4-3-1-2-es felállásban küldi pályára fiait a menedzser.

A Coventry 56 ponttal a 8. helyről várja a folytatást, Tony Mowbray menedzser alakulata még odaérhet a 6. pozícióba, hiszen lemaradása csak két egység. A halványkékeknek viszont stabilizálniuk kellene a formájukat, ugyanis 2016 elejét rendesen elrontották. Vereség vereség hátán, január 12-től 11 fellépésük közül hétszer csúsztak el. A március közepén a Blackpoolnál végre győztek Fortunéék, majd remiztek otthon a Swindonnal. A gárda vendégségben 6-5-7-es sort produkált, viszont rendre betalálnak Cole-ék a túrákon. A keretben nincs friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a rutinos menedzser munkáját.

Az ősszel fordított felállásban 3-2-re nyert a Coventry. Ma is gólokat várunk a találkozótól, mindkét fél részéről!

Luxemburg-Bosznia-Hercegovina 2-es és -3.5!

A hazaiak megnehezíthetik a bosnyákok dolgát, de azért a végén kapitulálnak...

A luxemburgi nemzeti csapatot manapság már nem szabad egy karlegyintéssel elintézni, a miniállam a csoportjában megelőzte Macedóniát, összesen négy pontot szerzett, mindegyiket otthon. A sereghajtó legyőzése mellett még a fehéroroszokkal remiztek. Luc Holtz szövetségi kapitány együttese két felkészülési meccsel zárta a 2015-ös esztendőt: előbb meglepetésre legyőzték a görögöket, majd csak 2-0-ra kaptak ki a portugáloktól. Gersonék a sorozatban csak háromszor szaladtak bele a késbe, a spanyolok kétszer, a szlovákok egyszer vágtak nekik négyet. A keretben vannak szép számmal légiósok, igaz, nem topcsapatokból - és akkor még finoman fogalmaztunk...

Bosznia a vébészereplés után esélyesként vágott neki a csoportjának, de beragadt a rajtnál, és a nagy hátrányt már nem is tudták ledolgozni Joveticék. Szövetségi kapitányt váltottak a kékek, érkezett Mehmed Bazdarevic, aki legalább a 3. helyre felhozta a gárdát, de az írek elleni pótvizsgán elhasaltak Dzekóék (1-1, 2-0). Lulicék a selejtezők során idegenben nem brillíroztak, csak Cipruson és Andorra ellen tudtak vendégségben nyerni. A keretük klasszisokkal erősebb, mint a házigazdáké, nagy kérdés, hogy az olykor egyénieskedő sztárok mennyire tudnak egységes csapatot alkotni...

Bosznia megnyeri a találkozót, de kötve hisszük, hogy "agyonverné" a luxemburgiakat. A tippünk így 2-es és -3.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.