Simeone: Nem gyakoroltuk a tizenegyeseket, mert semmi értelme

 
 

Simeone: Nem gyakoroltuk a tizenegyeseket, mert semmi értelme

 
 
 

Simeone: Nem gyakoroltuk a tizenegyeseket, mert semmi értelme

Az Atlético Madrid idegölő tizenegyespárbajban ejtette ki a PSV-t a Bajnokok Ligája kedd esti nyolcaddöntőjében. Korábban még sosem rúgtak ennyi tizenegyest egy meccsen a Bajnokok Ligájában. A spanyolok 8-7-re nyerték a párbajt úgy, hogy a hollandokhoz a 118. percben csereként beállt Narsingh hibázott. Azért hozták be, mert de Jongnak már mindkét lába begörcsölt.

Narsingh háromszor ért a labdához, ebből az egyik a kihagyott tizenegyes volt. Előtte mind a tizenöt tizenegyes bement, igaz, akadt néhány olyan rúgó, akinek szerencséje volt. Narsingh rúgása előtt hergelni kezdte a szurkolókat az Atlético-edző Diego Simeone, aki a továbbjutás után beszélt arról, hogy nem készültek a tizenegyesekre.

- Nem szoktuk gyakorolni őket, mert semmi értelme nincs. German Burgos kollégám jelölte ki a rúgókat, ugyanúgy, ahogy tavaly a Bayer Leverkusen ellen. Neki kell gratulálni - nyilatkozta Simeone.

A kedd esti 8-7 volt egyébként a Bajnokok Ligája történetének legtöbb sikeres büntetőt hozó párbaja, ha a selejtezőket nem nézzük - írja az index.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.