NB I 25. forduló

Andrics képében jött el a DVTK végzete

Az Újpest volt aktívabb, de a miskolciak állták a sarat - egészen a 93. percig.
 
 

NB I 25. forduló

Andrics képében jött el a DVTK végzete

Az Újpest volt aktívabb, de a miskolciak állták a sarat - egészen a 93. percig.
 
 
 

NB I 25. forduló

Andrics képében jött el a DVTK végzete

Az Újpest volt aktívabb, de a miskolciak állták a sarat - egészen a 93. percig.

Csalódást keltő hétközi fordulókon van túl az Újpest, mert a Videoton legyőzése óta egyszer sem tudta győztesen elhagyni a pályát Nebojsa Vignjevics csapata. A vendég DVTK is éppen a Videoton ellen tudta megszakítani rossz szériáját és szerdán három pontot szerzett a fehérváriak ellen.

Az Újpest indította útjára a "pettyest", a 8. percben viszont a DVTK veszélyeztetett, amikor Nemes Milán tüzelt erősen, Balajcza a kapu fölé tolta a labdát. Hét perccel később Lencse lapos beadását ütötte ki Rados.

A 24. percben ismét Lencse kapott labdát, Hazardhoz sarkazta a tizenhatoson belül, a belga azonban fölélőtt. Egy perccel később Bardhi buktatta Eleket sárga lapért cserébe. A hajrában Lecse, Angelov és Hazard passzai teremtettek veszélyt, utóbbi lőtt végül, Rados lábbal hárított. A 43. minutumban Diarra színészkedett, amiért Vad II sárga lappal jutalmazta. A félidő záró akkordjaként Nemes is besárgult Hazard felrúgásáért. Az Újpest jóval aktívabb volt, míg a Diósgyőrnek mindössze egy lövésre futotta.

A második játékrész sem alakult sokkal akciódúsabban. Az 53. percben Lencse fejelt Mohl beadásából gyengén, majd Angelov passzából próbálkozhatott ismét, ezúttal 14 méterről, Rados ezt kiöklözte. A 64. percben Litauszkit rántotta le Novothny, így ő is besárgult. A figyelmeztetés után Bognár helyére Bacsa állt, Angelovot Andric váltotta.

A 73.-ban is csere történt: Koman jött le, James Manjrekar kapott 20 percet a bizonyításra. A 75. percben helyzetről is beszámolhattunk: Barczi szögletét követően a kifejelt labdát Novothny Soma lőtte az oldalhálóba. Egy percre rá Lencse elől mentettek a védők az utolsó pillanatban becsúszva. A 78. minutumban Hazard számára is véget ért a meccs: Windecker jött.

A végére Bardhui helyén Kabát is megmutathatta magát, majd Novothny helyére jött Nikházi. Egerszegi is beszedte sárgáját a hosszabbítás előtt, majd Kabát szabadrúgását védte Rados.

A játékvezető 3 perces hosszabbítást jelzett, és már úgy tűnt, 0-0-val zárul a találkozó, de az utolsó percben Nemanja Andrics emelkedett és a hálóba bólintotta a hazaiak győztes gólját. A mérkőzés 16-4-es lövésaránnyal zárult.

A címlapkép az ujpestfc.hu-ról származik.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.