Pénteki tutitár

Holland gólok, német kettes...

Ma két másodosztályú történetnek jártunk utána...
 
 

Pénteki tutitár

Holland gólok, német kettes...

Ma két másodosztályú történetnek jártunk utána...
 
 
 

Pénteki tutitár

Holland gólok, német kettes...

Ma két másodosztályú történetnek jártunk utána...

NAC Breda - FC Oss Az 1. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik

A házigazda gólgazdag mérkőzésen veri a kiesőjelöltet!

A bredaiaknak nem jött össze az egyenes ágon való feljutást, így marad a play off. Ott viszont minél kedvezőbb pozíciót kellene megszerezniük, ezért is hajtanak a sárga-feketék. A társulat jelenleg a 4. 52. ponttal, hazai környezetben 9-2-3-as mérleghez 35-12-es gólkülönbség társul. Marinus Dijkhuizent október közepén a gyengébb rajt után nevezték ki, jobban is folytatta a brigád, viszont az elmúlt hetekben megint hullámzóan teljesítenek Arsék: két idegenbeli vereséget két hazai siker követett... Az over/under mérlegük 18/10. A keretben egy fontos hiányzó van, méghozzá egy középhátvéd.

Az Oss nem tud elszakadni a kiesőzónától, 25 egységgel az utolsó előtti helyen állnak. A piros-fehérek idegenben 3-3-7-es sort tudnak felmutatni, a gólkülönbségük a túrákon 14-25. A formájuk borzalmas, január közepe óta nem győztek, az utolsó négy bajnokijukat elveszítették. Szegény embert még az ág is húzza... Legutóbb a Sprata a 95. percben szerzett büntetővel verte. A keretben a csapatkapitány, egy középpályás, valamint egy középcsatár sérült. A társulat over/under mutatója 18/9.

Az egymás elleni meccsük az ősszel az Oss pályaválasztásával 1-6-os végeredményt hozott. Ma is azt gondoljuk, hogy nyer a Breda, és lesz legalább három találat. Mi erre fogadunk!

Bielefeld-Nürnberg 2! DNB 2! X2!

A lendületben lévő frankok nem hibáznak Bielefeldben!

A házigazda tavaly magabiztosan nyerte meg a harmadosztályt, célja idén a bennmaradás kivívása. Eddig ennek meg is felelnek a kék-fehérek, ugyanis 29 egységükkel a 13. helyen tanyáznak. Nagyon azonban nem dőlhetnek hátra Norbert Meier fiai, hiszen az osztályozós pozícióban lévő Düsseldorf 24-nél jár.

Egyértelműen a hazai mérlegen és a formán kellene javítaniuk Kloséknak. Hazai környezetben 2-7-3 a mérlegük (összességében már 14-szer remiztek...), legutóbb a tavaszi nyitányon nyertek, azóta egyszer ikszeltek a kiesőjelölt Paderbornnal és kikaptak a Freiburgtól. Idegenben sem jöttek mostanság az eredmények, pontosabban a legutóbbi 5 fellépést nyeretlenül zárták összességében Börnerék. Rossz hír a drukkereknek, hogy egy fontos védekező középpályás megsérült, így ma nem tudja vállalni a szereplést.

A Nürnberg tavaly gyenge idegenbeli mérlegének köszönhetően lent ragadt a másodosztályban, az idén viszont reális esélyük van a frankoknak a feljutásra. Nagy hajrára lesz szükségük, ugyanis a Lipcse és a Freiburg is erre pályázik.

A bordó-feketék 47 pontosak, idegenben 5-3-4 a mérlegük, a formájuk viszont rendben van: három meccset nyertek meg zsinórban! Veretlenségük október elejére nyúlik vissza, tehát a 42 esztendős szakember, René Weiler rendet rakott a csapatnál. Gondjai viszont lesznek, hiszen két kapusa is sérüléssel küzd, így a harmadik számú hálóőr áll ma a vonalra. Stieber pirosat kapott legutóbb (miután győztes gólt vágott), így ő is csak a lelátóról szurkolhat. Egy jobbszélső viszont felépült, már a padra leülhet.

A Nürnberg lendületben van, a Bielefeld viszont botladozik. A vendégek a hiányzóik ellenére sem kapnak ki, sőt, jó eséllyel elhozzák mindhárom pontot a Schüco-Arénából! Tippünk így X2, DNB 2! 2!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.