10 év börtönt is kaphat a pedofil sztárfocista

 
 

10 év börtönt is kaphat a pedofil sztárfocista

 
 
 

10 év börtönt is kaphat a pedofil sztárfocista

Bűnösnek találta Adam Johnsont a bíróság kiskorú megrontása vádjában. A korábbi angol válogatott labdarúgó, akit rendőrségi ügye miatt a Premier League-ben szereplő Sunderland azonnal hatállyal kirúgott egy 15 éves - vagyis kiskorú - rajongójával került testi kapcsolatba.

A bíróság ítélete alapján a focista valóban szexuális szándékkal érintkezett a fiatallal, de Johnsont felmentették az orális szex vádja alól, minden bizonnyal így is börtönbe kell vonulnia egy időre.

Adam Johnson tavaly ismerkedett meg közelebbről egy 15 éves szurkolójával, akivel előbb telefonon tartották a kapcsolatot, majd randiztak, amely a focista Rover gépkocsijában ért véget, ahol a játékos fogdosni kezdte a lányt, s korábban arról is szóltak a hírek, hogy a lány a szájával izgatta a sportolót. Ám az orális szex megtörténtét nem látta bizonyítottnak a bíróság, így ez alól felmentették Johnsont, aki viszont az ítélőszék szerint benyúlt a lány bugyijába, s ezért akár tíz év börtönt is kaphat.

A végleges ítélet 2-3 héten belül megszülethet. A volt focista - akiért kiállt a megcsalt, s azóta már a kapcsolatukat felbontó barátnője kiállít a bíróságon - fellebbez az ítélet ellen - írja a blikk.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.