Hétfői tutitár

Hazai és gólok!

Két másodosztályú meccsre fogadunk ma...
 
 

Hétfői tutitár

Hazai és gólok!

Két másodosztályú meccsre fogadunk ma...
 
 
 

Hétfői tutitár

Hazai és gólok!

Két másodosztályú meccsre fogadunk ma...

Cagliari-Novara 1!

A szárdok a múlt heti vereség után javítanak, és nyernek a rangadón!

A piros-kékek magabiztosan vezetik a Serie B-t, annak ellenére, hogy a múlt héten kikaptak Rastelli mester fiai Cesenában. A gárda 61 egységnél jár, a Crotone üldözi egyedül (59), a mezőny többi tagjától rendesen elhúzott ez a páros, azaz a feljutás garantált.

A Sant'Elia igazi mészárszéknek számít, 13-1-0-ás sorhoz 33-9-es gólkülönbség társul. A keretben lesznek hiányzók, egy balbekk és egy belső középpályás eltiltását tölti majd, illetve ugyancsak egy középpályás sérült. Mindannyian fontos láncszemek.

A Novara 43 egységgel az 5. pozícióból várja a találkozót (két pontot elvont tőle a szövetség). A rájátszás jó eséllyel összejön Marco Baroni fiainak, ám ahhoz javítani kellene a formájukon. A kékek nem nyertek három mérkőzés óta, legutóbb a gyengécske Pro Vercelivel sem bírtak hazai környezetben. Idegenben nem olyan rosszak (5-3-6), bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy 2016-ban méh nem győztek vendégként. Itt is van fontos kimaradó, a házi gólkirály még eltiltását tölti, és egy középső középpályás sérült.

A Cagliari a vesztes rangadó után most otthon javíthat, és ezt a lehetőséget nem hagyják ki Fariasék. A pontok Szardínián maradnak. Tippünk így 1-es!

Jong Ajax-Dordrecht +2.5!

Gólokban nem lesz hiány a ma esti összecsapáson!

Két középcsapat randevúzik ma este Amszterdamban. Az Ajax második alakulata a 8. 34 egységgel, a piros-fehérek otthon 5-6-1-es mérleget produkáltak, 22 rúgott góljukra 12-vel válaszoltak az ellenfelek. A formájuk szeszélyes, az utolsó három bajnokin mindhárom kimenetelt játszottak. Egy eltiltott jobbhátvéd és egy sérült kapus nem áll rendelkezésre.

Harry van den Ham együttese tavaly búcsúzott az első ligától, de a visszajutás nem realitás. Csak a 12. helyet foglalja el 32 ponttal, a play off még összejöhet, de azért az rázós út lenne a piros-fehéreknek. Az alakulat totálisan kiszámíthatatlan, három zakó után legutóbb győztek. Érdekesség, hogy idegenben jobban megy Jangáéknak, 5-3-5-ös mérleghez 21-25-ös, bátor gólkülönbség passzol. A keretben nem lesz fontos hiányzó.

A meccs kimenetelére lutri fogadni, viszont a találatokban van érték. Három gólt tuti, hogy összehoznak a felek! Mi erre fogadunk. Tipp: +2.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.