Szerdai tutitár

EL hazai és BL góliszony!

Ma Portugália és Hollandia felé vesszük az irányt!
 
 

Szerdai tutitár

EL hazai és BL góliszony!

Ma Portugália és Hollandia felé vesszük az irányt!
 
 
 

Szerdai tutitár

EL hazai és BL góliszony!

Ma Portugália és Hollandia felé vesszük az irányt!

Sporting Braga-Sion 1!

A luzitánokat várjuk a legjobb 16 közé!

Az első mérkőzésen a portugálok 2-1-re nyertek Sionban.

A Braga élcsapat Portugáliában, évről-évre igyekszik megszorítani az óriásokat, hol több, hol kevesebb sikerrel. A piros-fehérek az idén nem tudták tartani a lépést a Soporting-Benfica-Portó trióval, viszont a 4. pozíció megszerzésére reális esélyük van. Főleg, ha továbbra is olyan hatékonyak lesznek otthon, mint eddig. A bajnokságban 7-3-1 a statisztikájuk a Braga Municipal-ban, az EL-csoportkörében pedig mindhárom riválisukat legyőzték itt. A kvartettet végül magabiztosan nyerték meg Alanék, a Marseille, a Liberec és a Groningen sem tudta megszorítani Fontéékat. A társulat jó passzban van, és Paulo Fonseca vezetőedző csak egy bal bekkre nem számíthat sérülés miatt.

A Sion a Liverpool mögött, a Kazany és a Bordeaux előtt végzett a B-jelű négyesben, így jutva tovább a legjobb 32 közé. A társulat otthon veretlen maradt, idegenben a galloknál győzött, az Anfielden ikszelt, viszont a tatároknál simán kikapott. A bajnokságban sem állnak jól Didier Tholot fiai: csak a 7. helyen állnak, idegenben 2-4-5-ös mérleggel. A kupavereséget bajnoki zakó követte, a Grashoppers 3-0-ra gázolt át Gekasékon. A keretben több sérült is van, egy bekk, négy középpályás és egy támadó biztosan kimarad. Azért így nehéz lesz a svájciaknak Bragában...

A portugál alakulat idegenben két gólt szerezve előnyhöz jutott a visszavágóra. A feladat nehezebb részét teljesítették Rafáék, akik ma fel is tehetik egy újabb sikerrel az Í-re a pontot. Tippünk: 1-es!

PSV Eindhoven-Atletico Madrid -2,5!

Óvatos mérkőzésen nem szakad ki a gólzsák a Philips Stadionban!

A holland gárda vezeti a bajnokságot, az Ajax-szal vív különversenyt a bajnoki aranyéremért. Az eindhoveniek hazájuk bajnokságában egyedüliként veretlenek otthon, és a Bajnokok Ligájában is parádéztak eddig: mindhárom csoportellenfelüket vereséggel küldték haza Narsinghék. Végül a Wolfsburg mögött, a Manchester Unitedet és a CSKA Moszkvát megelőzve zártak. Phillip Cocu csapata remek formának örvend, az elmúlt hetek eredménysorában csak egy kupavereség rontja némiképp az összképet. A fontos találkozón nem lehet ott de Jong, aki eltiltását tölti majd, illetve Lestienne és Cuardado szerepeltetése kérdéses. Utóbbi két középpályás azért jó eséllyel szerepet kap a mai ütközetben.

A matracosok tükörsimán léptek tovább a csoportjukból, a Benficát, a Galatát és az Asztanát utasították maguk mögé Griezmannék. A bajnokságban a Barcától kezdenek leszakadni - nem jött jól a vasárnapi, Villarreal elleni hazai döntetlen... Távol a Vicente Calderon Stadiontól nagyon hatékony Gidonék védekezése, a La Ligában 13 túrán mindössze 5-ször kapituláltak. Simeone alaposan összerakta a madridiakat, az egyik legszervezettebb együttes a világon. A 4-4-2-es hadrendet nagyon hatékonyan használják Kokéék - a csapat "szűk", remekül működik az együtt támadás-együtt védekezés. Ami a hiányzókat illeti: Thiago, Augusto Fernandez és Carrasco sérült.

A PSV egyik legjobb gólvágója hiányzik ma este, ráadásul az Atleticónál kevesebb együttes tud hatékonyabban védekezni. Nem lesz sok találat, az az érzésünk, hogy háromig nem jutnak el a felek. Tippünk így: -2.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.