A gólokról kérdezték, Ronaldo feldúltan távozott

 
 

A gólokról kérdezték, Ronaldo feldúltan távozott

 
 
 

A gólokról kérdezték, Ronaldo feldúltan távozott

Szerda este az AS Roma vendégeként lép pályára a Real Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A várva várt találkozó előtt a madridiak legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo állt az újságírók rendelkezésére. A portugál klasszis eleinte készségesen válaszolt a kérdésekre, amikor azonban idegenben szerzett kevés góljáról kérdezték, kiviharzott a sajtótájékoztatóról.

CR7-et először a Roma elleni esélyekről és a Gareth Bale-el való kapcsolatáról faggatták.

- Luciano Spalletti, a Roma vezetőedzője szerint egyenlő esélyekkel vág neki a két csapat a párharcnak. Így igaz, de ez még változhat. Meglátjuk, mi lesz a vége.

- Nem az a lényeg, hogy Bale átjön-e hozzám, vagy hogy Benzemával vacsorázom-e. Az ölelések és a puszik nem fontosak, csak az számít, mi történik a pályán. A Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyertem, mégsem beszéltem Scholesszal, Ferdinanddal és Gigss-szel - tette hozzá Ronaldo.

Majd a "miért szenved idegenben a gólszerzéssel" kérdésre a klasszis feldúltan reagált...

- Tudnának mondani egy olyan játékost, aki több gólt szerzett egy spanyol csapat színeiben idegenben, amióta itt vagyok? Nem, mert nem tudnak. Viszlát - majd elhagyta a sajtószobát.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.