Pénteki tutitár

Gyenge védelmek, garantált gólok!

Egy német és egy belga bajnokit néztünk ki ma magunknak...
 
 

Pénteki tutitár

Gyenge védelmek, garantált gólok!

Egy német és egy belga bajnokit néztünk ki ma magunknak...
 
 
 

Pénteki tutitár

Gyenge védelmek, garantált gólok!

Egy német és egy belga bajnokit néztünk ki ma magunknak...

Eintracht Frankfurt-Hamburg Mindkét fél betalál: IGEN!

A hazaiak rossz formában vannak, muszáj pontot, pontokat szerezniük. A védelmük viszont gyenge - gólváltással kalkulálunk...

A hazaiak egyre veszélyesebb vizekre eveznek. A piros-feketék már csak a 15. helyen tanyáznak, 21 forduló alatt mindössze 21 egységet gyűjtve. Armin Veh vezetőedzőnek fel kellene ráznia alakulatát, ugyanis a Wolfsburg elleni hazai sikert követően jött egy elfogadható augsburgi iksz, majd két vereség (otthon Stuttgart, idegenben Köln). E két fellépésen hétszer kapitulált a védelem, összességében pedig már 37 kapott gólnál járnak a frankfurtiak.

Otthon, a Commerzbank Arénában sem félelmetesek Husztiék, mérlegük 3-3-4, ehhez 17-20-as gólkülönbség passzol, érdekesség, hogy eddig csak a Bayern nem talált be nekik saját közönségük előtt. Meierék sem tétlenkednek, a bajorok mellett csak a Darmstadt úszta meg érintetlen hálóval a frankfurti kirándulást.

Az osztályozós Bréma egy pontra megközelítette Seferovicékat, így most már pontot, pontokat kellene szerezniük Aigneréknek. A keretben lesznek hiányzók, a balbekk eltiltott, két középpályás és egy négygólos csatár (Castaignos) sérült. Jó hír, hogy Zambrano visszatérhet a védelembe.

A Hamburg 26 pontnál jár, tehát nem szakadtak el az északiak még végérvényesen a veszélyes zónától. A piros-fehér-kékek idegenben idegenben kimondottan veszélyesek (4-2-4), és Labbadia fiai a rossz évkezdést követően rátaláltak a helyes útra: előbb remiztek a Kölnnel, majd legyőzték a Gladbachot (3-2). A csapat idegenben eddig csak három túráját úszta meg kapott gól nélkül...

A társulatban nem léphet pályára egy jobb bekk és két szélső középpályás sérülés miatt.

A hazaiaknak muszáj lesz támadniuk, és ismerve Meieréket, gólt várunk tőlük. Ugyanakkor a brigád védekezése nem éppen zárt, ezt pedig a hamburgi csatárok használhatják ki. Tippünk így: mindkét fél betalál!

FC Bruges - VC Westerlo Az 1. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik

Elkapta a fonalat a hazai együttes, gólos meccsen veri a kiscsapatot is!

Az FC Bruges 55 pontjával vezeti a belga pontvadászatot, a Jan Breydel Stadium-ban pedig 12-0-1 a statisztikája. A formája pazar, a legutóbbi hat bajnokiját kivétel nélkül megnyerte, utolsó kettőn még csak gólt sem kaptak a kék-feketék. Sikereik értékét növeli, hogy két hete a 2. Gent, vasárnap pedig a 4. Oostende volt az ellenfél. Diabyék hazai gólkülönbsége is félelmetes, 33 rúgottra csak 9-et kaptak. Michel Preud'homme alakulata nem lesz teljes, ugyanis egy jobbszélső sérült, egy kilencgólos támadó pedig eltiltását tölti.

A Westerlo 26 pontjával csak a 14. - ha még egy pozíciót ront, máris a bennmaradásért kell osztályozót játszania. A tét tehát a vendégek számára sem kicsi. A társulat idegenben harmatos, 2-5-6-os mérlegükhöz viszonylag bátor, 17-29-es gólkülönbség passzol. Bob Peeters tanítványai eddig csak két túrájukon maradtam impotensek. A formájuk felfelé ívelő, utolsó nyolc bajnokijából csak kettőt veszített el, és megnyert négyet. A hétvégén a dobogós Standardot verték - a győzelem azonban áldozatokkal járt. Egy ötgólos csatár kisárgázta magát, így ma eltiltását tölti, rajta kívül sérülés miatt nem bevethető egy védekező középpályás és egy jobbhátvéd.

Egyértelműen a Brugge a találkozó esélyese, ám nem lepődnénk meg, ha a Westerlo is betalálna. Ezen logika mellett a legoptimálisabb fogadásnak a hazai siker és a +2.5 kombinációja tűnik. Mi erre fogadunk!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.