Leicester City: Ranieri egy hét szabadságra küldte a játékosokat

 
 

Leicester City: Ranieri egy hét szabadságra küldte a játékosokat

 
 
 

Leicester City: Ranieri egy hét szabadságra küldte a játékosokat

Szokatlan lépésre szánta el magát Claudio Ranieri, az angol labdarúgó-bajnokságban éllovas Leicester City vezetőedzője, aki az Arsenaltól elszenvedett hétvégi vereség után egyhetes szabadságot adott a játékosainak.

A tabellát óriási meglepetésre vezető Leicester vasárnap 2-1-re maradt alul az Ágyúsok vendégeként úgy, hogy a szünetben még 1-0-ra vezetett, majd az 54. perctől emberhátrányban küzdve előbb a 70., majd a 95. percben kapott gólt.

- Volt egy megállapodásunk a játékosokkal. Ők azt mondták, ha az utóbbi három meccsen kilenc pontot szereznek, akkor adjak nekik egy hét pihenőt. Hat pont lett belőle, én ennek ellenére boldog vagyok. A Manchester City és az Arsenal ellen összesen egy ponttal már elégedett lettem volna, hármat szereztünk. Ezért azt mondtam nekik: utazzatok el, jövő hétfőn találkozunk! - árulta el az olasz tréner.

A mostani hétvégén FA Kupa-fordulót rendeznek Angliában, a Rókák pedig már kiestek ebből a sorozatból, s a nemzetközi porondon sem érdekeltek. A következő bajnoki meccsükre jövő szombaton, a Norwich City ellen kerül sor.

A tavaly még kiesés ellen küzdő Leicester City a vasárnapi vereség ellenére élen áll a Premier League-ben, előnye azonban két pontra csökkent a második és harmadik helyen azonos pontszámmal álló Tottenham Hotspurrel és Arsenallal szemben.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.