Hétfői tutitár

Skót kettes és holland gólok

Ma megint két bajnokival támadunk!
 
 

Hétfői tutitár

Skót kettes és holland gólok

Ma megint két bajnokival támadunk!
 
 
 

Hétfői tutitár

Skót kettes és holland gólok

Ma megint két bajnokival támadunk!

Inverness-Aberdeen 2!

A vendégek harcban állnak a bajnoki címért - ma sem hibázhatnak!

A skót élvonalban a 26. fordulót rendezik. A hazaiak a középmezőnyben állnak, 29 ponttal a 7. helyen álltak a játéknap előtt. Otthon teljesen átlagosan tolják a kék-fehérek, mindenből 4-et "csináltak". Ami a formájukat illeti, nos, a kupában menetelnek, a bajnokságban viszont botladoznak Tansey-ék. John Hughes vezetőedző négy játékosára sem számíthat a mai találkozón: minden csapatrészben egy-egy ember sérült.

Az Aberdeen tartja a lépést a Celtic-kel, 55 egységig jutottak eddig a piros-fehérek. Idegenben is erősek Derek McInnes tanítványai, 13 túrájuk nyolc zárul teljes sikerrel, egy remi mellett mindösszesen háromszor égtek meg. Az alakulat remek passzban van, zsinórban megnyert négy bajnokit, legutóbb idegenben 4-3-as sikert aratott - rá nem jellemző módon gólparádét tartottak Rooney-ék. A keretben egy fontos sérült van: a csapatkapitány, aki a középpálya alapembere.

A Boxing Day-en az Inverness megtréfálta az Aberdeent, a végén még a piros-fehérek örülhettek a pontmentésnek. Ma viszont a vendégek megszerzik a három pontot - folytatva a különversenyt a nagy rivális Celtic-kel! Tippünk így: 2-es!

MVV-Almere City +2,5!

Gólgazdag mérkőzést vív majd a két középcsapat ma este!

A Mastricht a 13. 29 egységgel, amihez 37-49-es gólkülönbség párosul. Otthon és idegenben egyaránt átlagosan teljesít (4-3-5, 23-23). A formája gyenge, legutóbbi hét bajnokija közül egyet nyert meg mindössze, viszont pénteken értékes pontot hozott Bredából (NAC 1-1). Az over/under mérlege 16/8.

Az Almere az utolsó előtti 20 ponttal, 2-2-7-es vendégsorral. Idegenbeli gólkülönbsége 18-30, tehát nem állnak be bekkelni a fiúk a túrák alkalmával. A társulat két nyertes meccset követően botlott pénteken, igaz, az FC Eindhoven ellen azért nem szégyen kikapni. Az Almere 18-szor játszott eddig olyan meccset, min esett legalább három találat.

Az ősszel az Almere pályaválasztásával 3-0-ra nyert az MVV. Ma is ők az esélyesek, de a gólokban biztosabbak vagyunk. Tippünk így: +2.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.