Felkészülési mérkőzés

Négy gólt lőtt, három játékost igazolhat a Szigetszentmiklós

 
 

Felkészülési mérkőzés

Négy gólt lőtt, három játékost igazolhat a Szigetszentmiklós

 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Négy gólt lőtt, három játékost igazolhat a Szigetszentmiklós

Az első félidőben jó teljesítményt nyújtva 4–0-ra nyert az NB II-es Szigetszentmiklósi TK-Erima a Balatonfüred ellen – a mérkőzés után döntés született a próbajátékosokkal kapcsolatban is – tudatta a klub honlapja.

Az első félidőben nagy fölényben futballozott a másodosztályú együttes az NB III-as ellenféllel szemben. A vendégek nem is nagyon jöttek át a hazai térfélre, s Kovács János két gólja után Kokenszky Norbert, valamint Vólent Roland is betalált, így a helyzetkihasználásra sem lehetett panasz. Az első félidőben pályára lépett Gubacsi Zoltán is, aki az ősszel az Újpest futballistája volt, de tavasszal a tervek szerint Szigetszentmiklóson folytatja a pályafutását. A fordulás után több próbajátékos, illetve szigetszentmiklósi fiatal is bizonyítási lehetőséget kapott, ám a mezőnyfölény ellenére sem változott az eredmény.

– Az első félidőben látottakkal többnyire elégedett voltam – mondta Vágó Attila, a szigetszentmiklósi vezetőedző a lefújást követően. – A második játékrész nem volt az igazi, de ekkor már olyan játékosok voltak pályán, akik eddig még sosem játszottak együtt.

A próbajátékosokkal kapcsolatban a szakmai stáb meghozta a döntését.

– Irmes Dávid, Kokenszky Norbert, valamint Horváth Péter szerződtetésére teszek javaslatot a klubvezetők felé – árulta el Vágó Attila. – Ők hárman azok, akik érdemben hozzá tudnak tenni a játékunkhoz. A többiektől elköszöntünk.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.