Felkészülési mérkőzés

Négyet lőtt a Csákvár a felcsúti tartalékoknak

 
 

Felkészülési mérkőzés

Négyet lőtt a Csákvár a felcsúti tartalékoknak

 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Négyet lőtt a Csákvár a felcsúti tartalékoknak

Szombaton lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a másodosztályú bajnokság tavaszi idényére készülő Aqvital FC Csákvár.

A január elején Felcsútról érkezett két új fiú, Spandler Csaba és Pintér Bence, valamint a pénteken szerződtetett Csendes Péter mellett ezúttal egy próbajátékos, a korábban a Kozármislenyben, a BKV-nál és Kaposváron is megfordult Karacs Roland is bizonyítási lehetőséget kapott a szakvezetőktől.

– A 96-os születésű, 193 centi magas belső védő, Csendes Péter az NB III-as ESMTK-tól érkezett, s már a mi játékosunkként lépett pályára – mondta a klub honlapjának a csákváriak vezetőedzője, Toldi Gábor. – A szélső védőként és középpályásként is bevethető Karacs Roland 23 éves, ő egyelőre edzéslehetőséget kapott, sorsa a jövő héten dől el.

Az első edzőmeccs a célját elérte, a betegeken (Baranyai Ádám, Molnár Tibor) és sérülteken (Hajdú Sándor, Fényes Szabolcs, Kocsis Gábor) kívül valamennyi csákvári játékos pályára lépett. Mint az a klubhonlap tudósításából kiderül, különösen biztató, hogy a hazai gólokat fiataljaik, a 18 éves Lőrincz Attila és a 19 esztendős Makrai Gábor szerezték. A Puskás II. erejét bizonyítja, hogy néhány napja 3-2-re legyőzte az NB III-ban feljutó helyen álló Ceglédet.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.