Karácsonyi tutitár

Karácsonyi angol tippek

December 25. nagyjából eseménytelenül telik sportfogadás terén, szombatra azonban angol meccsekkel érkezünk.
 
 

Karácsonyi tutitár

Karácsonyi angol tippek

December 25. nagyjából eseménytelenül telik sportfogadás terén, szombatra azonban angol meccsekkel érkezünk.
 
 
 

Karácsonyi tutitár

Karácsonyi angol tippek

December 25. nagyjából eseménytelenül telik sportfogadás terén, szombatra azonban angol meccsekkel érkezünk.

Minden kedves sportfogadónak békés ünnepeket kívánunk!

Tottenham - Norwich 1!

Kétségtelen, hogy a Tottenham együttese óriási esélyt kapott a top4-be (vagyis a BL-helyekre) kerülésre azáltal, hogy a Chelsea, a Pool és a MU is botladozik a szezonban. Ennek megfelelően ott is van az élbolyban a londoni csapat 29 ponttal, de a szoros mezőny miatt 1-1 rossz eredménnyel könnyen lecsúszhatnak. A nevük mellett szereplő 2 vereség szépen fest, viszont a 8 döntetlennel máris rengeteg pontot hullajtottak el. A legutóbbi fordulóban a Southampton otthonában aratott 2-0-s sikerrel sikerült megtörni a három meccses nyeretlen szériát. Kane ismét remek formában játszik és mellette Alli is szépen hozta a gólokat az utóbbi meccseken. A Kane-Rose-Mason hármas játékára van némi sansz ezen a meccsen, N'Jie és Pritchard viszont továbbra is harcképtelen.

A Norwich a liga egyik kiesőjelöltje az angol szakírók szerint, a legutóbbi fordulóban azonban óriási meglepetésre 2-1-re nyert a MU otthonában. Előnye így is csupán 2 pont a kieső helyen állókkal szemben, ráadásul vendégként még mindig csak 2-2-5 sort tud felmutatni. A MU elleni szép idegenbeli eredmény mellett ott van azonban a Newcastle otthonában kapott 6 gól, de a nagyok közül a City és a Chelsea is verte őket. Jarvis és Wisdom a két sérült játékos a vendégeknél.

A Tottenham otthon kifejezetten erős csapat, mindössze 7 gólt kaptak 9 hazai meccsükön, így tehát a meglehetősen defenzív Norwich gárdájának nem lesz egyszerű feladata. Vélhetően a kontrajátékra építenek majd a vendégek és ha ezeket sikeresen tudja hatástalanítani a Tottenham, akkor könnyedén realizálhatja a két gárda közti valós erőbeli különbséget. Esik is a hazaiak sikerére adott odds, a Tippmixen még 1,50 körül megéri elcsípni!

Chelsea - Watford 1!

Mint ismert, a Chelsea megvált Mourinho mestertől, a csapat irányítását pedig Guus Hiddink vette át, akivel az első bajnokit meg is nyerte a társaság a Sunderland ellen (3-1). Most jöhet az a Watford, amely pozitív csalódás ebben a szezonban, zsinórban 4 győztes meccse van és a tabella 7. helyéről várhatja a folytatást. Legutóbb épp Bogdánékat verte a vendég csapat, előtte azonban 3 könnyedebb ellenfél volt az étlapon: a Norwich, a Sunderland és az Aston Villa. A Chelsea címvédőként komoly csalódás, de talán most már elindul felfelé a tabellán. Otthon 4-1-4 mérleggel áll, tehát pontjai jelentős részét saját közönsége előtt zsebelte be. Nem kérdéses a két együttes közti tudásbeli különbség. Ha a Chelsea tudja hozni azt a játékot, amelyet a legutóbbi fordulóban mutatott, akkor megszakíthatja a Watford nyertes szériáját.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.