Pénteki tutitár

Ha hollandok, akkor gólok!

Ma nem unatkozunk, az tuti!
 
 

Pénteki tutitár

Ha hollandok, akkor gólok!

Ma nem unatkozunk, az tuti!
 
 
 

Pénteki tutitár

Ha hollandok, akkor gólok!

Ma nem unatkozunk, az tuti!

Sparta Rotterdam-MVV +2.5!

Minden kétséget kizáróan jönnek ma a gólok Rotterdamban!

Pazar formában van a listavezető: a Sparta 39 egységével meglógott a mezőnytől, előnye immár 5 pont a Venlóval szemben. A piros-fehér-feketék otthon hibátlanok, mind a 8 mérkőzésüket megnyerték, gólkülönbségük a Het Kasteel-ban 24-8. A keret majdnem teljes lesz, friss sérült nincs, csak két bekk és egy középpályás sérült, de ők már régóta. A formájuk nagyszerű, október eleje óta nem kaptak ki, hét fellépésen 19 pontot kasszíroztak. Over/under mérlegük 13/4.

A Maastricht a 8. 25 ponttal, esélyes a rájátszásra. Idegenben nem is rosszak, mérlegük 4-1-3. Egyre jobb passzban vannak, legutóbbi két bajnokijukat megnyerték, és rúgtak 9 gólt. 12/5 az over-under statisztikájuk. A keretük nem lesz teljes, egy kezdő középhátvéd eltiltását tölti majd, egy másik belső bekk pedig sérült...

Tavaly 4-1-re nyert a Sparta - az idén is el tudunk képzelni valami hasonló eredményt. Mindenesetre nagyon bízunk a találatokban, mi erre fogadunk: +2.5!

Almere City-NAC Breda +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

A kiscsapat edzőt váltott, a Breda visszajutna az élvonalba - gólváltással számolunk...

Az Almere kutyául szerepel a holland kettőben, az utolsó előtti 14 egységgel - csak eggyel előzi meg a Waalwijket. Otthon 2-2-3 (12-14), legutóbb október végén nyert otthon. A klubnál megelégelték a gyenge teljesítményt, edzőt váltottak, érkezett átmenetileg Marco Heering, akivel a múlt héten idegenben meglepetésre nyertek a fehér-pirosak (3-4, PSV Junior). Oosték egyébként igencsak gólképesek, 15/2 az over/under mutatójuk. A múlt héten lesérült a bajnokin egy kezdő hátvédjük, rajta kívül egy középpályás nem bevethető. Gólkülönbségük 28-40 - a második legtöbb gólt ők kapták a mezőnyben.

A NAC visszajutnak az élvonalba, ehhez azonban kiegyensúlyozottabb teljesítményre lenne szükség a sárga-feketéktől. A Csak az 5. helyen állnak 30 ponttal, vendégként 4-2-2-es mutatóval. A formájuk szeszélyes, két siker után a múlt pénteken rangadót buktak otthon a Go Ahead-del szemben (0-1). Arsékban van potenciál, 38 rúgott gólnál járnak, viszont továbbra is "hullámoznak" - képesek bárkitől kikapni. A társulat 12/-ös over/under mérleget produkált, tehát nem lehet az ő meccseiken sem unatkozni. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült.

A bredaiak a találkozó esélyesei, viszont a házigazda edzőt váltott, így lehet, hogy kitart még a lendülete. Gólváltást várunk az ütközettől!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.