Keddi tutitár

Hazai továbbjutók

Két Király Kupa meccset választottunk ezúttal...
 
 

Keddi tutitár

Hazai továbbjutók

Két Király Kupa meccset választottunk ezúttal...
 
 
 

Keddi tutitár

Hazai továbbjutók

Két Király Kupa meccset választottunk ezúttal...

Espanyol-Levante 1!

Két döntetlen után ma nyerhet az edzőt váltó Espanyol a kupavisszavágón...

Lassan már unja egymást a két együttes: néhány napon belül immár harmadszor randevúznak egymással, ezúttal a Power8 Stadium-ban. Az első kupameccs és a bajnoki is 1-1-gyel végződött. Az első felvonáson Mamadou a barcelonaiaknak szerzett vezetést, de Roger a hajrában egalizálta az eredményt.

Egyik alakulat sincs jó formában. Az Espanyol áll jobban valamelyest, 17 pontos a bajnokságban, de közel áll a veszélyes zónához, ezért menesztették is Sergiót. Otthon 3-2-2-es sorával átlagos. Sergio mester alakulata szinte teljes kerettel készülhet, csak egy jobb bekk sérült.

A Levante egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül, az utolsó a La Ligában, a hét végén kiesési rangadót buktak el a bordó-kékek a Granadával szemben hazai környezetben. A formája nem jó, október közepe óta csak egy bajnokit nyertek Rubiék. A valenciai alakulat idegenben is gyenge (1-2-4), és ráadásul a védelmében lesznek hiányzók.

Azt gondoljuk, hogy a két iksz után az Espanyol győz. A Levantének fontosabb lesz a bajnokság, ma kiszáll a kupából. Tippünk így: 1-es!

Sevilla-Logrones (0-1) 1!

Az első meccsen eldőlt a továbbjutás, ennek ellenére ma örömfocit várunk a házigazdától.

A harmadosztályú alakulat pályaválasztásával 0-3 lett az eredmény az első mérkőzésen az Estadio Las Gaunas-ban.

A Sevilla rosszul rajtolt a hispán élvonalban, ám Unai Emery együttese mostanában már jó teljesít. Fel is jöttek a déliek a 7- helyre, formájuk biztató, hazai mérlegük pedig 6-0-2 - a két vereség még az elején csúszott be. A nemzetközi porondon is érintettek Gameiróék: a BL-től búcsúztak ugyan, de az EL-ben folytathatják majd a küzdelmeket tavasszal. A keretben vannak hiányzók, elsősorban a védelemben és a középpályán, de így is erős csapattal tud kiállni a szakvezető.

A Logrones a harmadosztályban a harmadik, van esélye a feljutásra. A gárda kiegyensúlyozottan teljesít idegenben is (5-2-2), és feltűnően kevés gólt kap. 17 bajnokin 9-szer mondott csődöt a védelem. Carlos Pouso számíthat az alapcsapatára, de azért így is kemény túra vár a piros-fehér-feketékre.

A Ramon Sanchez Pizjuan-ban minden ellenfél megszenved: igaz lesz ma a Logronesre is, amely minden bizonnyal legalább kettővel kikap élvonalbeli riválisától. Tippünk tehát: hendis H!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.