Hétfői tutitár

Hazai és gólváltás

Ma egy gall és egy olasz kalandra vállalkozunk...
 
 

Hétfői tutitár

Hazai és gólváltás

Ma egy gall és egy olasz kalandra vállalkozunk...
 
 
 

Hétfői tutitár

Hazai és gólváltás

Ma egy gall és egy olasz kalandra vállalkozunk...

Nancy-Valenciennes 1!

A feljutásra gyúró hazaiak nem hibázhatnak otthon!

A Nancy évek óta gyúr a feljutásra, de eddig rendre lemaradt a dobogóról. Az idén csak az első két pozíció ér feljutást, és a piros-fehérek eddig bizony jól teljesítenek. 33 egységükkel a 2. helyen állnak, a Stade Marcel Picot-ban 5-2-1-es a mérlegük. A formájuk nem rossz, a bajnokságban három győzelem után ikszeltek Sochaux-ban, majd ugyanitt kiestek a kupából. Pablo Correa vezetőedző az alapembereire számíthat.

A Valenciennes csak a 15. 18 pontjával, és elképesztő érdekes szezont fut. Otthon igazi döntetlenspecialista, viszont még nyeretlen. Ezzel szemben idegenben még nem remizett, négy siker mellett négyszer megégett. A pirosak rossz passzban vannak, a legutóbbi két kimozdulás vereséggel zárult. Slidjáék a kupában továbbléptek némi nehézség árán. David Le Frapper vezetőedzőnek vannak gondjai, ugyanis két alapembere is eltiltott lesz a középpályáról.

A Nancy egy sikerrel beérné a Dijont, és lerázná magáról az üldözőket. Szerintünk a hazaiak nem hibáznak, és behúzzák a három pontot a tartalékos vendégek ellen. Tippünk így: 1-es!

Lazio-Sampdoria Mindkét fél betalál: IGEN!

Egyik alakulat sincs jó formában, a gólváltás lehet a legkecsegtetőbb opció...

A rómaiak október vége óta nem nyertek a Serie A-ban, azóta öt vereség mellett egy soványka hazai iksz jött össze Pioli mester tanítványainak. A forduló előtt a 13. helyen álltak 19 egységgel, az Olimpicóban 5-1-2-es mérleget produkálva. A keretben Maurizio (bekk) eltiltott, De Vrij (bekk), Lulic (középpályás) és Kishna (csatár) sérült, Onazi és Mauri visszatérhet.

A Samdoriánál néhány hete meghúzták az edzőváltást, Zenga ment, Montella jött, de az eredmények továbbra is elmaradnak. Az egykori zseniális támadó eddig már három zakót szedett össze, a genovaiak így egyre veszélyesebb helyzetbe sodródnak. Már csak a 16. helyen állnak 16 egységgel. Idegenben különösen gyengék a kék-fehérek, 0-2-5-ös a soruk, csak Nápolyban és a Chievónál remiztek. A keretben a középpályás Correa sérült, de lehet, hogy vállalni a fellépést, Krsticic (középpályás) és Coda (bekk) biztosan kimarad.

A rossz formájú alakulat találkozóján gólváltást várunk: mindkét védelem sebezhető, ma sem ússzák meg kapott gól nélkül...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.