Külföld

Stieber-ügy: öt riválisa lehet a Fradinak

Állítólag öt német klub is érdeklődik iránta.
 
 

Külföld

Stieber-ügy: öt riválisa lehet a Fradinak

Állítólag öt német klub is érdeklődik iránta.
 
 
 

Külföld

Stieber-ügy: öt riválisa lehet a Fradinak

Állítólag öt német klub is érdeklődik iránta.

Amikor a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll azt nyilatkozta, hogy fontolgatják a válogatott középpályás, Stieber Zoltán leigazolását, rögtön hozzátett, hogy amennyiben Németországból is lesznek ajánlatai a játékosnak, az természetesen megnehezíti a magyar bajnoki listavezető dolgát.

Márpedig a 90min.com portál összeállítása szerint nem is egy, hanem négy német klub figyeli a Hamburger SV mellőzött szélsőjét.

Ötödikként a Fortuna Düsseldorf együttesét említik, amelynek vezetőedzője az a Frank Kramer, aki korábban Stieber trénere volt a Greuther Fürth-nél.

Negyedik helyre a Kaiserslauternt teszik, amely nyáron – több német másodosztályú csapathoz hasonlóan – már kereste honfitársunkat, aki akkor még a maradás mellett döntött. Talán télen ismét érdeklődni fognak iránta...

Az Eintracht Frankfurt következik az összeállításban, amelynek Johannes Flum sérülése miatt mindenképpen erősítésre lesz szüksége a középpályán. A portál a Hannovert tartja a Fradi legkomolyabb riválisának. Martin Kind klubelnök már bejelentette, hogy a téli szünetben három új játékos érkezik. Bár egy csatár igazolása a legfontosabb, kell egy gyors középpályás is, aki segíti a támadásokat. Stieber tökéletesen illene ezekbe a tervekbe.

Első helyre a Ferencváros került, mert úgy látszik, a németek szerint Stieber Zoltán hazatérésére van a legnagyobb esély...

FRISS:

A Bild cikke szerint a másodosztályban maradásért küzdő 1860 München is kiszemelte a magyart, ugyanis Oliver Kreuzer sportigazgatóval is dolgoztak már együtt.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.