Pénteki tutitár

Hazai és gólok!

A holland kettőben nyeretjük a házigazdát, míg a Bundesligában találatokkal számolunk...
 
 

Pénteki tutitár

Hazai és gólok!

A holland kettőben nyeretjük a házigazdát, míg a Bundesligában találatokkal számolunk...
 
 
 

Pénteki tutitár

Hazai és gólok!

A holland kettőben nyeretjük a házigazdát, míg a Bundesligában találatokkal számolunk...

Volendam-FC Oss 1!

A házigazda otthon erős, újabb három ponttal gazdagodik!

A 17. fordulót rendezik már a holland második vonalban. A Volendam nagyszerűen kezdett, de később botladozott, így most csak a 4. pozíciót foglalják el 30 egységgel. A Kras Stadionban erősek a narancssárgák (4-1-2), a legutóbbi két hazai fellépésén úgy nyertek Robert Molenaar fiai, hogy gólt sem kaptak. Jó formába lendültek, viszont a múlt héten a listavezető Sparta Rotterdamnál kikaptak (3-1). A keret - az osztály átlagához képest - erős, és csak egy fontos hiányzója van, Kwakman, a csapatkapitány, aki a középpályán és a védelem tengelyében is megállja a helyét.

Az FC Oss kiscsapat, a 16. 16 ponttal, 2-2-4-es vendégsorral. Reinier Robbemond legénysége egész biztató formát mutat, két sikert követően kettőt ikszelt. A kieséstől már nem kell annyira tartaniuk a piros-fehéreknek, igaz, a sereghajtó Almerével szemben 5 egység az előnyük, tehát totálisan nem nyugodhatnak meg Kamaciék. A gárdában a rutinos középpályás, a csapatkapitány, Ouweland sérült, Zschusschen, a házi társgólkirály visszatért már.

A Volendam erősebb kerettel rendelkezik, és otthon erősnek számít. A narancssárgáknak komoly céljaik vannak, megpályázzák a feljutást érő első helyet - ehhez viszont otthon nem hibázhatnak egy kicscsapat ellen. A házigazda behúzza a három pontot. Tipp: 1-es!

Mainz-Stuttgart +2.5!

A svábok védelme a legrosszabb, de a mainziak is hajlamosak gólgazdag meccseket vívni - miért szakítanának a hagyományokkal?

A Mainz kispadjára Martin Schmidt ült le a nyáron, és eddig a szakember jó munkát végez a Coface Arénában: a piros-fehérek a 7. helyen állnak 23 egységgel. Otthon felettébb szeszélyesek, vagy nyertek, vagy kikaptak (4-0-4). A gárda remek szériát produkál, öt bajnoki óta veretlen, utóbbi kettőt megnyerte. És rúgják a gólokat a manziak: a támadósorban a Malli-Muto páros mellé igyekszik felzárkózni Samperio is, aki legutóbb Hamburgban duplázott. A keretbe egy középpályás visszatér eltiltásából, így már csak perememberek hiányoznak.

A Stuttgart bajban van, kieső helyről várja a folytatást. 15 találkozón mindössze 11 egységig jutottak a svábok, idegenben pedig 1-1-5-ös mérlegükkel a leggyengébb túrázók a ligában. Edzőt már váltottak Stuttgartban, de az Alexander Zornigert váltó Jurgen Kramny sem hozott fellendülést a klubnál. A forma tehát gyeneg, a múlt héten kiesési rangadón sem sikerült nyerniük Didaviéknak a gyengécske Bremen ellen. Sok gólt kapnak a fiúk, már 36-szor kapituláltak, idegenben 12-20-as a gólkülönbségük Werneréknek. A keret nem lesz teljes, fontos hiányzói lesznek a társulatnak: mindhárom csapatrészben egy-egy alapember sérült, és a cserekapus sem bevethető.

A Mainz over/under mutatója 10/5, a Stuttgarté 11/4. Ma is jöhetnek a találatok, három biztosan! Tippünk így: +2.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.