Élvonal

Fradi–Újpest: egy helyen a legfontosabb infók a derbiről

 
 

Élvonal

Fradi–Újpest: egy helyen a legfontosabb infók a derbiről

 
 
 

Élvonal

Fradi–Újpest: egy helyen a legfontosabb infók a derbiről

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Ferencvárosi Torna Club közös megállapodása értelmében az FTC-Újpest rangadót december 12., szombat 19.30-kor rendezik a szurkolók érdekében, hogy semmiről se maradjanak le – írja a fradi.hu.

Miután a magyar válogatott 44 esztendő után kiharcolta az Európa-bajnokságon való részvétel jogát, mindenki nagy izgalommal várja az Eb-csoportkörök sorsolását. A derbi időpontjának megváltoztatásával a két esemény nem ütközik egymással, mindkettőt élőben követhetik a szurkolók, sőt, az arénában óriási kivetítőkön, a stadion körül LCD monitorokon lehet szorítani, kiket kap ellenfélül a válogatott.

A drukkerek ráadásul a két programot a Groupama Arénában is megtekinthetik: a kapunyitás sokkal korábban, 17 órakor lesz, már jóval az Eb-sorsolás előtt, érdemes tehát 18 óra előtt megérkezni a stadionba, ahol az Európa-bajnokság sorsolását is végig lehet izgulni akár a lelátón, akár a büfék előtt. Ezt követően pedig, 19.30-tól jöhet az év legjobban várt bajnokija, az Újpest elleni derbi.

A mérkőzésre személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárában (keddtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton 9-től 19.30-ig) és online is lehet jegyet vásárolni. A szurkolói kártya kiváltásával kapcsolatos tudnivalók itt találhatóak. A jegyárakról ezen a linken tájékozódhatnak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.