Adebayor pihen heti 77 millióért

 
 

Adebayor pihen heti 77 millióért

 
 
 

Adebayor pihen heti 77 millióért

Március óta egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára Emmanuel Adebayor, mégis minden héten 77 millió forintnyi fonttal gyarapszik a bankszámlája…

A togói válogatott labdarúgó korábbi együttesétől, Manchester Citytől heti 44 millió forintnyi összegben részesül, a maradékot legutóbbi csapata, a Tottenham adja, amely szintén nem tart már igényt a szolgálataira - írja a blikk.hu

A csatár szerződése jövő nyáron jár le, addig tovább kapja pénzét, újabb 2,3 milliárd forintnyi fonthoz jut – közölte a brit Daily Mail.

A történet furcsa, több konfliktus után hiába kínálta fel a klub, hogy a korábban száműzött togói eddzen ismét az első csapattal, ő a tartalékokat választotta, és hiába hívta a West Ham, oda sem ment – vélhetően a fizetését mindennél előbbre valónak tartotta. Ezután kegyvesztett lett a Tottenhamnél, így mostanában azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy fotókat posztol magáról az Instagramon.

– Rájöttem, azért születtem a világra, hogy élvezzem az életet – írta egyik, medence mellett készült képéhez. A fociról viszont nem tett említést – forintban több milliárd oka volt rá.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.