Hétfői tutitár

Másodosztály, kevés gól, első osztály, hazai

Ma a spanyol kettőbe és az angol egybe látogatunk el...
 
 

Hétfői tutitár

Másodosztály, kevés gól, első osztály, hazai

Ma a spanyol kettőbe és az angol egybe látogatunk el...
 
 
 

Hétfői tutitár

Másodosztály, kevés gól, első osztály, hazai

Ma a spanyol kettőbe és az angol egybe látogatunk el...

Athletic Bilbao B-Zaragoza -2,5!

Alig ha lesz gólzápor a mai találkozón...

A baszkok tartalékjai nem állnak jól a Segunda Divisionban. Mindössze 13 egységet gyűjtve a 21. pozíciót foglalják el. A pocsék helyezés két dolognak tudható be: egyrészt a gyámoltalan idegenbeli mérlegnek (0-1-7), másrészt a pocsék támadósornak: a csíkosak 15 fellépésen nyolcszor voltak eredményesek... Igaz, a védelem sem ingatag, mindössze 13-szor kapitulált. A társulat nincs nagy formában, négy meccse nem győzött, a legutóbbi három bajnokiján nem lőtt gólt.

Az aragóniai együttes szívesen visszajutna a legmagasabb osztályba, de ez évek óta nem jön neki össze. A fehér-kékek most az 5., play offot érő helyen tanyáznak, de nagyon sűrű a tabella, így egy-két rossz meccs után könnyen a középmezőnyben találhatják magukat. A csapat 23 pontig jutott, vendégségben viszonylag kiszámíthatóan teljesít: szinte mindig remizik (1-5-1). A találatokkal ők is csínján bánnak, főleg vendégként: 7 meccsen 5-4-es gólarányt hoztak össze. A formájuk némiképp szeszélyes, két vereség után nyertek fontos meccset.

A Bilbao B ebben a bajnokságban négyszer, a Zaragoza pedig kétszer játszott olyan mérkőzést, amelyen esett 3 gól. Na, ma erre vajmi kevés esélyt látunk - háromig nem jutnak fel a felek! Tippünk így -2.5!

Everton-Crystal Palace 1!

A középcsapatok ütközetében a hazaiak sikerét várjuk!

A Premier League 15. fordulójának zárómeccsén két középcsapat randevúzik Liverpoolban. A házigazda a játéknap előtt a 9. volt 21 egységgel, a Goodison Parkban 3-2-2-es, nem túl veszélyes mutatót összehozva. A kék-fehérek jó formát mutatnak, négy meccs óta nem kaptak ki a bajnokságban, a két hazait behúzták, idegenben remiztek, a minap pedig továbbjutottak a Ligakupában, miután idegenben verték a Middlesborought. A keret hiányos, a védelemből dőltek ki többen, itt elsősorban Jagielka hiánya érezhető, Mc. Carthy viszont visszatérhet a középpályára.

A Crystal Palace 22 pontjával a 7. helyről várta a játéknapot. A londoniak vendégként kimondottan erősek (4-0-2), a formájuk ugyanakkor szeszélyes: nyertek az Anfield Roadon, kikaptak otthon a Sunderlandtől, majd kiütötték a Newcastle-t. Zaha eltiltott, Sakho és Gayle sérült, Chamakh visszatérésére van esély.

A házigazdát érezzük esélyesebbnek a hétfői mérkőzésen: a kék-fehérek elkaphatják a kissé kiszámíthatatlan Palace-t! Tippünk így: 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.