Gólgazdag meccsen döntetlen a Hali-Lokin

Kevés foci sok gól, és két csalódott, a dobogóért harcoló csapat Szombathelyen.
 
 

Gólgazdag meccsen döntetlen a Hali-Lokin

Kevés foci sok gól, és két csalódott, a dobogóért harcoló csapat Szombathelyen.
 
 
 

Gólgazdag meccsen döntetlen a Hali-Lokin

Kevés foci sok gól, és két csalódott, a dobogóért harcoló csapat Szombathelyen.

Óvatos puhatolózással kezdődött a mérkőzés. Ez nem is csoda, hiszen a Haladás és a DVSC is 3-0-ra kapott ki a legutóbbi bajnokiján.

Sokáig egy valamire való helyzetet nem tudtak felmutatni a csapatok, a támadójáték intenzitásáról mindent elárul, hogy az első helyzetet a 30. percben jegyezhettük fel. Martinez perdítését azonban biztosan védte Radosevic. A játékrész bizonyos periódusaiban kezdeményezőbb volt a hazai együttes, de a DVSC biztosan állta a sarat.

Küzdelmes, hajtós mérkőzésen nem született gól az első félidőben.

Gyors gólváltással indult a második félidő. Előbb Tisza kíváló szabadrúgására érkezett jó ütemben Brkovic, majd Martinez remek helyzetfelismerését követően vette be a DVSC kapuját. Félfordulatból szerzett gólt a Haladás légiósa.

Sokáig úgy tűnt a gyors találatok elégedetté teszik a csapatokat, de 60. perc tájékán megélénkült a játék. Gaál, majd Halmosi is komoly veszélyt jelentett a DVSC kapujára, a másik oldalon Tiszának volt egy veszélyes próbálkozása.

Az igazi fordulatot azonban Németh Márió pályára küldése hozta. A vasi SuperMario egy perccel becserélése után 2-1-re módosította az állást. A meccset azonban nem tudták megnyerni, győzelmük azt jelentette, volna, hogy visszakerülnek a dobogóra, mert Szakály a 86. percben kiegyenlített.

Halmosi Zoltán 11-szeres magyar válogatott labdarúgó, a Rangadó.hu szakértője elégedett volt a látottakkal.

Nagyon jó meccs volt - mondta. Hajtott mindkét csapat, győzni akart a Haladás, győzni akart a DVSC, így nem is lehetett más, mint egy remek szerda esti derby. Én úgy láttam a Haladás közelebb állt a sikerhez, a DVSC-nek két pontrúgásból sikerült csak betalálni, míg a vasiaknak volt a gólokon kívül még két hatalmas helyzetük. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy Mészöly Géza csapatának szégyenkeznie kell bármiért is. Remek eredmény a Haladásnak ez a döntetlen. A pontszerzés mellett annak is örülük, hogy az Újpest elleni meccshez képest mennyit javultunk, mennyivel jobban, pontosabban játszottunk.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.