Légióskörkép

VIDEÓ: ott is van a 17. Nikolics-gól

Tovább robog a Lech Poznan.
 
 

Légióskörkép

VIDEÓ: ott is van a 17. Nikolics-gól

Tovább robog a Lech Poznan.
 
 
 

Légióskörkép

VIDEÓ: ott is van a 17. Nikolics-gól

Tovább robog a Lech Poznan.

Szokásunkhoz híven ma is összegyűjtöttük a világ különböző futballporondjain pályára lépő magyarokat, illetve eredményeiket.

Megyeri Balázs ismét nem jutott szóhoz a Getafe bajnokiján, klubja a forduló előtt 6. Villarreal 2-0-ás legyőzésével jelentős lépést tett a bentmaradás felé.

Tovább tart a Lech Poznan ragyogó formája a lengyel bajnokságban. Lovrencsics Gergő, Kádár Tamás és Holman Dávid együttese vasárnap a Lechia Gdansk otthonában diadalmaskodott 1-0-ra. Kádár végigjátszotta a találkozót, Lovrencsics kezdőként 60 percet kapott, míg Holman ezúttal nem állt be.

Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa a Podbeskidzie vendégeként ért el 2-2-es döntetlent, és a magyar válogatott csatára megszerezte a 17. találatát az élvonalban. A Guzmics Richárdot is soraiban tudó Wisla Kraków a Cracowia ellen játszott városi derbit és veszített, miután már a 23. percre kétgólos hátrányba került. Válogatott védőnk végigjátszotta a fontos meccset.

4:03-tól jön a menetrendszerű Nikó-gól...

Az olasz harmadosztály 13. fordulójában Forgács Dávid együttese, az AC Pisa a Lucchesével találkozott a B-csoportban és 2-1-re nyert, Forgács mind a 90 percet pályán töltötte. A C-csoportban a Vécsei Bálintot is foglalkoztató Lecce az Akragas vendége volt, 3-1-re győztek. A korábbi Honvéd-játékos a 70. percben állt be, ekkor 2-1 volt az állás. A Lecce marad a dobogón.

A Thun volt a vendége a Vanczák Vilmost is foglalkoztató FC Sionnak a svájci élvonal 17. fordulójában. Vanczák nem játszott, a Sion egy 90. perces találattal maradt alul.

A román élvonalban szereplő, Bőle Lukácsot is soraiban tudó CSMS Iasi a legutóbbi négy meccsén nyeretlen Botosani ellen lépett pályára a 19. fordulóban. A volt kaposvári játékos csapata 1-0-ra nyert és nyolcadik.

Bogdán Ádám csapata, a Premier League-ben szereplő Liverpool FC a Swansea-t fogadta a 14. fordulóban, a magyar kapus végig a padon ült és végignézhette, ahogy a James Milner tizenegyesével csapata 1-0-ra nyer.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.