Már az első meccsen eldőlt

A Videoton 3-0-ra nyert a Pápa otthonában a Ligakupa-elődöntő első mérkőzésén.
 
 

Már az első meccsen eldőlt

A Videoton 3-0-ra nyert a Pápa otthonában a Ligakupa-elődöntő első mérkőzésén.
 
 
 

Már az első meccsen eldőlt

A Videoton 3-0-ra nyert a Pápa otthonában a Ligakupa-elődöntő első mérkőzésén.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Viharos erejű szélben kezdődött a találkozó, ez a magasabb labdák, az ívelések esetében zavaró is volt a játékosok számára. A hazaiak nem a lehető legjobb összeállításban szerepeltek, ott volt a kezdőben Takács Tamás kapus, valamint Dóczi Krisztián, Szilágyi Péter és Enyingi Marcell is. A fehérváriaknál Torghelle Sándor megint a kispadon kezdett.

A kilencedik percben próbálkozott először a gólszerzéssel a Videoton, s a tízedik percben jött a válasz, de ekkor még egyik csapat sem volt eredményes. A folytatásban is aktívak maradtak a csapatok, két vendégtámadásra jutott egy hazai próbálkozás, nagyjából ez volt az arány, tehát Takács Tamásnak volt több dolga. A negyvenedik percben lest jelzett az asszisztens, mire Vaskó Tamás lekapta a labdát a levegőből, pedig még nem sípolt a játékvezető, aki azonban nem szankcionálta a szándékos kezezést. Hát ennyire volt izgalmas az első félidő. Semennyire...

Az 57. percben aztán megszületett az első gól: Vaskó Tamás ugratta ki a leshatárról Milan Pericset, aki Tóth Gábor kíséretében betört a tizenhatoson belülre, majd nyolc méterről a kapuba lőtt. A 68. percben Vinícius jobboldali beadása találta üresen a hosszú oldalon érkező Pericset, aki az átvétel után kilenc méterről lőtt a kapu jobb oldalába (0-2). A játék képét ekkor már egyértelműen a vendégcsapat alakította, és a 91. percben megszerezte harmadik gólját is: Perics kapott remek kiugratást a leshatárról, miután egyedül vezette a kilépő kapusra a labdát, mesterhármast érhetett volna el, de önzetlenül jobbra passzolt Torghelle Sándornak, aki nyolc méterről az üres kapuba lőtt (0-3).

A statisztika alapján a pápaiak egyszer sem találták el a fehérvári kaput...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.