Pénteki tutitár

Olasz gólváltás és holland kettes!

Két másodosztályú meccsnek jártunk utána...
 
 

Pénteki tutitár

Olasz gólváltás és holland kettes!

Két másodosztályú meccsnek jártunk utána...
 
 
 

Pénteki tutitár

Olasz gólváltás és holland kettes!

Két másodosztályú meccsnek jártunk utána...

Pescara-Avellino Mindkét fél betalál: IGEN!

Mindkét együttes támadósora erős - egyet-egyet csak bevernek ma is!

Már a 14. fordulót rendezik a Serie B-ben. A delfinek Massimo Oddo irányításával a 6., osztályozós helyen állnak 21 ponttal, a Stadio Adriaticóban 4-1-1-es, veszélyes sorral rendelkezve. A halványkék-fehérek formája némiképp szeszélyes volt a szünet előtt, ugyanis két vereség után a sereghajtó Comóban vigasztalódtak Lapaduláék. Otthon 10-5-ös a gólkülönbségük, és valamennyi fellépésükön betaláltak Memushajék. Az over/under mutatójuk 7/6. A keret nem lesz teljes, egy belső bekk még mindig piros lapos eltiltását tölti, egy másik középhátvéd sérült - az ő pótlásukat kell megoldania Oddo mesternek.

Az Avellino gyengén kezdett, az elmúlt négy bajnokijából viszont hármat is megnyert Attilio Tesser együttese. A zöldek 16 egységgel a középmezőnyben állomásoznak. Vendégként 1-2-4 a mutatójuk, ehhez 9-12-es gólkülönbség párosul, és Insignéék valamennyi túrájukon betaláltak. Over/under statisztikájuk 9/4, tehát általában eseménydús mérkőzéseket vívnak. A Latina elleni hazai győzelemből érkeznek a mai találkozóra, amelyre majdnem teljes kerettel készülhetnek. A rutinos Tavano sérült a csatársorban, de a Mokulu-Trotta támadópáros egyelőre jól megoldja a feladatokat. A védelemből még lesznek hiányzók, de ők nem alapemberek.

A Pescara és az Avellino is inkább az előrejátékban erős, abban bízunk, hogy ma sem mondanak csődöt a támadók. Tippünk tehát az, hogy mindkét alakulat betalál!

FC Oss-Go Ahead Eagles A 2. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik!

A sereghajtónál gólgazdag meccsen nyer az éllovas!

Az Oss nagyon nincs könnyű helyzetben. A gárda az utolsó a holland másodosztályban, 12 mérkőzésen 8 egységig jutott mindössze, hazai mutatója 1-1-4 - ezzel a legilledelmesebb házigazda a mezőnyben. A bajnoki szünet vélhetően jót tett a piros-fehér-feketéknek, ugyanis a leállás előtt négy meccsen maradtak nyeretlenek, és mindössze egy iksz jött össze ebben a periódusban. Reinier Robbemond vezetőedző extrán bajban van, ugyanis a listavezető ellen több játékosára sem számíthat. A kezdő kapus és egy kezdő bekk eltiltott lesz, előbbi piros- utóbbi sárgalapok miatt. A keretben még egy balszélső és egy középső középpályás is sérült. Nem lesz egyszerű a dolga a szakmai stábnak...

A Go Ahead vezeti a holland második vonalat, 27 pontja van, otthon hibátlan, idegenben viszont felemás a mérlege: 3-0-3. A szünet előtt hármat nyert egymás után, ezeken magabiztosan teljesítettek a sasok. A gólkülönbsége 29-23, idegenben azért óvatosabb, ott 10-10. A keretben van még sérült, egy balszélső és egy támadó középpályás biztosan kihagyja a mai ütközetet.

A hazaiaknak 9/3, a vendégeknek 8/4 az over-under mutatója. A legutóbbi 4 egymás elleni találkozójukon 26 találat esett...

A Go Ahead az esélyese a találkozónak, és szerintünk úgy nyernek a piros-sárgák, hogy lesz legalább három találat. Mi erre fogadunk!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.