Csütörtöki tutitár

Irány Brazília!

Van, ahol hazai sikert várunk, másutt gólokat...
 
 

Csütörtöki tutitár

Irány Brazília!

Van, ahol hazai sikert várunk, másutt gólokat...
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Irány Brazília!

Van, ahol hazai sikert várunk, másutt gólokat...

Gremio-Fluminense 1!

A dobogóra hajtó házigazda otthon tartja a pontokat!

Már csak négy forduló van hátra a brazil élvonalból, és a Gremio egyelőre biztosan őrzi harmadik helyét. A kék-feketék pontjaik zömét otthon szerezték, hazai mérlegük 12-3-2, összességében pedig 59 egységnél járnak. A formájuk mostanában szeszélyes, a legutóbbi három játéknapon minden kimenetelt produkáltak. Roger mester munkájával elégedettek a klubnál, a cél egyértelmű: megtartani a dobogós helyezést. Öt ponttal előzik meg Douglasék a Santost, ezt - elnézve a sorsolásukat - meg tudják tartani a hátralévő négy mérkőzésen. A keretben lesznek hiányzók, eltiltott lesz egy ötgólos csatár, egy belső védő és egy védekező középpályás sérült.

A Fluminense a középmezőny tagja, Eduardo Baptista együttese 43 egységével a 13., a veszélyes zónától tisztes távolságban áll jelenleg. A zöld-pirosak július közepéig mér vérmesebb reményeket is szövögethettek, ám azt követően elfogyott a lendület, sok-sok vereség mellett alig-alig győztek Wellington Silváék. Vendégként 4-2-11-es statisztikával rendelkeznek, az utolsó túrájukon nyertek, ám otthon meg nyomban kikaptak ezt követően. A szakértők szerint többre hivatott alakulatnál Fred sérült, de a középpályán is lesznek még hiányzók.

A Gremio otthon erős, és a bronzéremhez még kellene a pontok. Ma hárommal közelebb is kerül a céljához. Tippünk így: 1-es!

Santos-Flamengo +2.5! 1!

A Santos otthon életveszélyes, és nem nem mondott le a dobogóról. Ma gólos meccsen nyerhet!

Négy fordulóval a bajnokság vége előtt a Santos 59 egységgel a 4. helyen áll. Otthon, a Urbano Caldeirában elképesztően nyomják Dorival Silvestre Junior fiai. 14-2-1-es mérleghez 42-14-es gólkülönbség passzol, tehát nagyon kellemetlen perceket okoznak Oliveiráék az aktuális vendégeiknek. Jó sorozatot futnak, és végre idegenben sem mondtak csődöt a fekete-fehérek. A keret nem lesz teljes, miután két védekező középpályás is kidőlt a sorból.

A Flamengo 47 ponttal a 11. helyen áll, Oswaldo de Oliveira legénysége a minap egy borzalmas szériát zárt le. A piros-feketék négyszer kaptak ki zsinórban, és még csak gólt sem lőttek ezeken a találkozókon. Aztán jött a Goias elleni találkozó, és a riói fiúk végre megvillantottak valamit tudásukból: 4-1 lett a vége, Patrick Alan pedig újra megtalálta góllövő cipőjét. A brigád vendégként meglehetősen kiszámíthatatlan, de gyengének nem nevezhető. Hétszer nyertek Wallace-ék, 10-szer viszont kikaptak. A 64 éves szakember ezúttal egy balbekkre és egy csatárra nem számíthat, mindkettőre már hónapok óta.

A Santos otthon nem nagyon ismer kegyelmet, Lucas Limáék rendre megszórják az ellenfeleiket. Ma is ezt várjuk tőlük, szerintünk a találkozót megnyeri a házigazda, és lesz összesen 3 találat legalább!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.