Külföld

„Hagyjuk már Ronaldót, Bale kell ide!”

 
 

Külföld

„Hagyjuk már Ronaldót, Bale kell ide!”

 
 
 

Külföld

„Hagyjuk már Ronaldót, Bale kell ide!”

Hetek óta téma, hogy vajon hová vezet Cristiano Ronaldo útja, ha elköszön a Real Madridtól. Többen is megszólaltak már a témában, sokan úgy is vélik, hogy visszatér korábbi klubjához, az angol Manchester Unitedhez, ám olyan hírek is felröppentek, hogy a szintén angol Chelsea is csábítja, és igen jó ajánlattal várja a portugál klasszist.

A minap a United egykori klasszisa, a klubban 400 meccsen szereplő Gary Neville is megszólalt, és eléggé meglepő nyilatkozattal állt elő. Szerinte nem Ronaldót kellene leigazolni, hanem madridi csapattársát, a walesi szélső Gareth Bale-t.

– Cristiano Ronaldo visszatérése egyenlő a hattyúdalával. Nem lenne ugyanolyan az az időszak, mint a korábbi itt töltött évei. Amit akkor a Unitedért tett, földöntúli volt, megtisztelő, hogy részese lehettem én is – kezdte a volt angol válogatott játékos, aki Manchesterben hat évig volt Ronaldo csapattársa. – Azonban egyértelműen Bale leigazolását támogatom, és ezt nem tiszteletlenségből mondom Cristiano felé.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.