Teremlabdarúgás

Kilencgólos meccsen, vereséggel búcsúzott a BL-től az ETO

 
 

Teremlabdarúgás

Kilencgólos meccsen, vereséggel búcsúzott a BL-től az ETO

 
 
 

Teremlabdarúgás

Kilencgólos meccsen, vereséggel búcsúzott a BL-től az ETO

A továbbjutás szempontjából tét nélküli mérkőzést játszott a Rába ETO a kazah Kajrati Almaty ellen az UEFA Futsal Cup Elitkör harmadik fordulójában. A C-csoport zárómeccse a csoport második, továbbjutást nem érő helyéről döntött, ugyanis az orosz Jugra Jugorszk már két forduló után biztosította első helyét – és az utolsó fordulóban is nyert, így hibátlan teljesítménnyel jutott tovább.

Nem kezdődött jól a meccs a házigazdának: Moraes révén már a második percben vezetést szereztek a kazahok. Álex egyenlítőgóljára alig öt percet kellett várni, de szintén öt perc elteltével ismét a vendégek vezettek (1-2). A győri támadásoknak a 19. perc végén lett meg az eredménye: Dróth Zoltán talált a kapuba – 2-2-re hozta az első félidőt az ETO.

A második játékrész elején Tomás Drahovsky volt eredményes, de a kazahoknak erre Jé révén volt válaszuk (3-3). A meccs hajrájában ismét gólváltásba kezdett a két együttes: a 36. percben Michal Seidler góljával szerzett ismét vezetést az ETO, de alig egy perccel később Divanei is betalált a másik oldalon. A döntés a 38. percre maradt: Higuita vette be az ETO kapuját, ezzel nyert csapata 5-4-re.

A csoport másik mérkőzésén:
Jugra Jugorszk (orosz) – FK EP Chrudim (cseh) 6-0

A csoport végeredménye: 1. Jugra Jugorszk 9 pont, 2. Kajrati Almaty 6 pont, 3. Rába ETO 1 pont, 4. FK EP Chrudim 1 pont

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.