Ellátogatunk Angliába, és megnézünk mi újság a fiataloknál...

A tegnapi menü nagyon jött, és ma is tutikkal jövök.
 
 

Ellátogatunk Angliába, és megnézünk mi újság a fiataloknál...

A tegnapi menü nagyon jött, és ma is tutikkal jövök.
 
 
 

Ellátogatunk Angliába, és megnézünk mi újság a fiataloknál...

A tegnapi menü nagyon jött, és ma is tutikkal jövök.

Crystal Palace-Doncaster H!

Bízunk a piros-kék sasok sikerében...

Két nem jó formában lévő csapat találkozik ma egymással. Szerintünk ma a hazai Crystal meggyőző győzelmet arat a kieső helyen lévő Doncaster ellen.

A Crystal Palace elmúlt 10 mérkőzéséből csak 3-at nyert meg. Ez nem a legjobb statisztika. 38 lejátszott mérkőzés után a 14. helyet foglalják el a 24 csapatos angol Championshipben. Tizenhárom győzelem, tizennégy döntetlen, és tizenegy vereség szerepel a sasok neve mögött. Hazai pályán jó formát mutatnak, elmúlt 5 mérkőzésükből hazai környezetben 3-at megnyertek Neil Warnock fiai.

A Doncaster elmúlt tíz mérkőzéséből mindössze csak egyet tudott megnyeri, azt is a sereghajtó Nottingham ellenfeleként. Kieső helyen vannak, de nem ma fognak előrébb lépni a tabellán. 19 mérkőzésükből csak 3-at nyertek meg, emelett 2 döntetlen, és 14 vereséget jegyez Dean Saunders csapata.

Szinte minden neves fogadóiroda lentebb vitte a tegnapi napon a Crystal Palace oddsát, de még így is jól fizet. Az egymás elleniket nézve utoljára 2009. december 5-én tudott nyerni a Doncaster Rovers a Selhurst Parkban.

Tippünk: hazai!

U17Hollandia-U17Szerbia H!

Előre Oranje!

Az európai U17-es bajnokság selejtezőjében a narancsok a szerbeket fogadják. A két 100%-os csapat közül egyik már biztos nem lesz az...

A világhírű hollandok az utánpótlást sem hanyagolják el. A 17 és 18 évesekből álló holland válogatott hibátlanul kezdte az Európa-bajnokság selejtezőjét. Az első fordulóban 4-0-ra gyűrték le az albán válogatottat, majd Írország u17-eseit gyűrték le 2-1-re. A csapat nagy része saját hazájában, Hollandiában rúgja a bőrt, a pár fiatal légióst leszámítva, kik Angliában a Manchester City-nél, a United-nél, és az Arsenalnál keresik a kenyerüket.

A szerbek sem találtak még legyőzőre. Két meccs, két győzelem a mérlegük. Viszont ma egy jobb ellenféllel találják szembe magukat. A szerb u17-es csapatot az ismert volt focista Nenad Sakić irányítja, eddig eredményesen. Szerintünk ma Sakić varázsereje sem fog segíteni a játékosain.

Az egymás ellenik tekintetében mindössze egyszer csapott össze a két válogatott, 2008-ban mikor Hollandia u17-esei nyertek.

Tippünk: hazai!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.