Szerdai tutitár

Barátságos és kupa!

Ma válogatott és klubmeccset is választottunk...
 
 

Szerdai tutitár

Barátságos és kupa!

Ma válogatott és klubmeccset is választottunk...
 
 
 

Szerdai tutitár

Barátságos és kupa!

Ma válogatott és klubmeccset is választottunk...

Észtország-Grúzia -2.5!

A barátságos meccsen nem várunk sok találatot...

Az észtek az E-csoportban szerepeltek, nem tudtak beleszólni a nagyok dolgába, viszont legalább a litvánokat és San Marinot beelőzték. Elképesztő azonban, hogy mennyire impotens volt a fehér-kék-feketét támadójátéka: 10 selejtezőn 4-szer voltak eredményesek Vassiljevék! Mentségükre legyen mondva, nagyon agyba-főbe őket sem verték az ellenfelek, kilenc kapott góllal hozták le a sorozatot. A formájuk borzalmas volt, három sittel zárták a csoportküzdelmet.

A grúzok a D-csoportban szerepeltek, s lettek az 5. helyezettek. A német-lengyel-ír-skót négyest nem tudták megszorongatni, viszont Gibraltár nekik sem jelentett akadályt. 10 találatot hintettek a sorozatban, ebből hetet az első európai tornájára nevező újoncnak. Kaziasviliéknek voltak fellángolásaik, verték például a skótokat, és vezettek Németországban, összességében mégsem voltak meggyőzőek a sorozatban. A selejtezők finisében voltak egyértelműen jobban a grúzok, erre talán lehet alapozni a későbbiekben.

A találkozótól nem várunk gólzáport, egyik fél sem a félelmetes támadójátékáról híres. Szerintünk három alatt maradnak a csapatok, és mellékesen a grúzokat nem tartjuk esélytelennek...

Pribram - Hradec Kralove 1!

Az első mérkőzésen a Pribram 1-0-ra nyert idegenben, így az első ligás alakulat kényelmesebb helyzetből várhatja a visszavágót. A társulat a 10. az élvonalban, otthon kicsit harmatos (2-1-3), de a formája bizakodásra adhat okot. Három bajnokin 7 egységet húzott be, és ugye az odavágón is diadalmaskodott. A Hradec Kralove tavaly esett ki az első divízióból, most cél a feljutást. Egyelőre nem állnak a vonal felett, de a 2. Karvina mögött csak egy egység a lemaradásuk. Idegenben sem rosszak (3-3-1), jópasszban jönnek a mai meccsre.

A két gárda egymás elleni mérlege nyomasztó Pribram-fölényt mutat, ebben a felállásban még soha nem nyert a Kralove. Ma is a hazaiaknak áll a zászló, a legjobb nyolc közé az első ligás csapat jut. Tippünk: 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.