Hétfői tutitár

Olasz gólváltás, gall félidei iksz!

Két másodosztályú kalandra vállalkozunk ma...
 
 

Hétfői tutitár

Olasz gólváltás, gall félidei iksz!

Két másodosztályú kalandra vállalkozunk ma...
 
 
 

Hétfői tutitár

Olasz gólváltás, gall félidei iksz!

Két másodosztályú kalandra vállalkozunk ma...

Crotone-Avellino Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólváltással számolunk a Serie B mai találkozóján.

A Crotone az előkelő 4. helyről várja a folytatást. A gárda otthon félelmetesen teljesít, hazai mutatója 4-1-0, összességében pedig már 21 pontnál jár. A piros-kékek nagyszerű formát mutattak egészen a közelmúltig, ám most mintha megtorpantak volna. Előbb odahaza nem bírtak a Bresciával, majd csúnyán kikaptak a delfinektől (Pescara, 4-1). Budimirék valamennyi hazai fellépésükön betaláltak. Ivan Juric vezetőedző az alapcsapatára számíthat, csak peremeberek sérültek.

Az Avellino 13 egységgel a 15. helyen állomásozik - volt ennél mélyebben is a zöld-fehér alakulat, ugyanis a rajtot igencsak elrontották Trottáék. Az első hat bajnokijuk közül négyet is elveszítettek Tavanóék, utána viszont rendezte a sorait a csapat. Attilio Tesser vezetőedző előbb játszott három remit, majd nyert kettőt. A zöldek idegenben sem bunkereznek, 1-2-3-as sorukhoz 8-9-es gólkülönbség társul. Minden túrán legalább egyszer betaláltak a zöldek. A keretben vannak sérültek, Trotta és Tavano, tehát két fontos támadó is edzéseket hagyott ki, szereplésük kérdéses.

Jó és izgalmas meccset várunk ma este: mindkét együttes inkább a támadásban erős, és ez bizony gólokat hozhat. Egyet-egyet biztosan...

Nancy-Dijon Félidő: X!

Rangadót rendeznek a francia másodosztályban. A 3. Nancy a 2. Dijont látja vendégül. A tét nagy, hiszen ha a házigazda nyer, beéri a vendégeket, ha a dijoniak húzzák be a három pontot, előznek, és leszakítják üldözőjüket. A Nancy 23 pontos, 3-2-1-es hazai mutatóval rendelkezik, jó formát mutatott, ám legutóbb kikapott Lensban. A Dijon 36 pontjából csak 8-at hozott idegenből, mérlege 2-2-2 vendégként. A gárda októberben megtorpant, de legutóbb már megint győzött, a Brestet verte hátrányból fordítva (3-1). A rangadó kiélezett küzdelmet hoz majd, a szünetig nem dőlnek el a fontos dolgok. Tippünk így: Félidei eredmény X!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.