Felkészülési mérkőzés

Bajner-gól Újpesten, nyert a Paks

 
 

Felkészülési mérkőzés

Bajner-gól Újpesten, nyert a Paks

 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Bajner-gól Újpesten, nyert a Paks

A Honvéd, Videoton duóhoz hasonlóan az Újpest és a Paks is edzőmeccsel nyitotta a válogatott szünet első hétvégéjét. A két együttes a Szusza Ferenc Stadionban csapott össze péntek kora délután.

Nagy Gábor fejese nyitotta a találkozót, gólt viszont a vendégek szereztek a 14. percben: Szakály passza után Bajner Bálint vette be Balajcza kapuját egy kontra végén (0-1). A folytatásban az Újpest volt aktívabb, Balogh szabadrúgása, majd Balázs Benjámin fejese is centikkel kerülte el a kaput, míg Nagy lövésénél Molnár védett. A 41. perc hozta meg az egyenlítést: egy szöglet után Diagne és Balázs Benjámin együttes erővel kotorták a hálóba a labdát (1-1) – az újpesti klubhonlap tudósítása utóbbi játékosnak adta a gólt.

A második játékrészben inkább az Újpest előtt adódott több lehetőség. Diarra, majd Sallói is jó helyzetben találta magát, igaz a másik oldalon Hahn is veszélyes lövéssel próbálkozott. A 77. percben Kálnoki Kis veszített labdát, Frőhlich Roland pedig köszönte szépen a lehetőséget, és a hálóba helyezett (1-2). A hajrában Sallói és Forró révén még egyenlíthetett volna az Újpest, de nem sikerült betalálni, paksi részről pedig egy kapufa volt az ellentámadás eredménye – maradt az 1-2, idegenben nyert a Paks.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.