Hétfői tutitár

Gólok itt, hazai ott...

Ma egy angol és egy olasz meccsnek jártunk utána...
 
 

Hétfői tutitár

Gólok itt, hazai ott...

Ma egy angol és egy olasz meccsnek jártunk utána...
 
 
 

Hétfői tutitár

Gólok itt, hazai ott...

Ma egy angol és egy olasz meccsnek jártunk utána...

Tottenham-Aston Villa +2,5!

Gólokat hozhat a hétfő esti mérkőzés!

A Premier League 11. fordulójának zárómeccsén egyértelműen a házigazda a favorit. A Tottenham a 6. helyen áll 17 egységgel, egy sikerrel viszont beelőzheti a West Ham Unitedet. Otthon, a White Hart Lane-en eddig nem remekelnek Pochettino mester tanítványai, veretlenek ugyan, de két siker mellett háromszor csak remiztek. Dembeléék formája kicsi szeszélyes... A bajnokságban csak az első játéknapon maradtak pont nélkül (Manchester United, 1-0), azóta őrzik veretlenségüket. Az EL-ben viszont épp a közelmúltban csúszott be egy váratlan vereség Brüsszelben, az Anderlecht vendégeként. A londoniak támadósora nagyon erős, legutóbb Kane triplázott a Bournemouth ellen megnyert 5-1-es találkozón. Lesznek hiányzók, elsősorban a középpályán, a legfontosabb kimaradó Chadli, ako korábban kilenc bajnokin szerepelt.

Tim Sherwood menedzsernek lefőtt a kávé, a sorozatos vereségek hatására távozott Birminghamből a korábbi nagyszerű támadó. A kispadra Kevin MacDonald ült: a skót szakembernek kegyetlenül nehéz dolga lesz. A keret gyengült a nyáron, s noha igazoltak is a piros-fehér-kékek, igazi csapattá még nem érett össze a társulat. A bajnokságban sereghajtóként várják a játéknapot, 10 meccsen mindössze 4 pontot szereztek, egyetlen sikerüket az első fordulóban aratták az újonc Bournemouth vendégeként. Sorozatban szenvedtek sok vereséget, a hétközi Ligakupa-meccset is bebukták. Jó hír, hogy a védelembe visszatérhet Lescott és Richards is, így fontos hiányzója nem is lesz a Villának.

A hazaiak támadójátéka erős, ma várunk legalább két gólt Lameláéktól. Viszont az Aston Villa is kénytelen lesz előre menni, ugyanis muszáj megkezdeni a pontgyűjtést. Nyílt csatát és legalább három találatot várunk a találkozótól. Tippünk így: +2.5!

Cagliari-Vicenza 1!

A szigetlakók egy győzelemmel átvehetik a vezetést a ligában - kell ennél nagyobb motiváció?

A szárdok tavaly estek ki az élvonalból, cél most az azonnali visszajutás. A piros-kékek 10 meccsen 20 egységet húztak be, otthon viszont hibátlanok: mind az öt mérkőzésüket megnyerték. A formájuk az idegenbeli gyengélkedés miatt némiképp szeszélyes. A keretben vannak sérültek, egy támadó, egy bekk és egy középpályás.

A Vicenza 14 pontos, viszont idegenben az egyik legjobb a Serie B-ben (3-1-1). A gárda otthon mintha meg lenne átkozva, négy remi mellett egyszer kikapott. Vendégségben legutóbb is nyerni tudtak Pasquale Marino fiai: a Trapanitól hozták el a pontokat (1-2). A csapatban két bekk sérült, de ők nem alapemberek.

A hazaiak otthon nem ismernek kegyelmet, ezt ma a Vicenza is megtapasztalja. Kettőt jó eséllyel vágnak majd Diego Fariasék, és ez elegendő is lesz a sikerhez. Tippünk: 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.