Csúnyán kiütötték a Honvédot

A Kecskemét 4-1-re megverte a Honvédot az OTP Bank Liga 21. fordulójának nyitómeccsén.
 
 

Csúnyán kiütötték a Honvédot

A Kecskemét 4-1-re megverte a Honvédot az OTP Bank Liga 21. fordulójának nyitómeccsén.
 
 
 

Csúnyán kiütötték a Honvédot

A Kecskemét 4-1-re megverte a Honvédot az OTP Bank Liga 21. fordulójának nyitómeccsén.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elképesztő helyzetekkel kezdődött a meccs, a negyedik percben előbb egy kecskeméti kontra végén Litsingi passzolt jobbról a túloldalon érkező Lencse László elé, aki éles szögből, nyolc méterről az oldalhálóba lőtt, az ellentámadás során Hadzsics vezette fel a labdát a jobb oldalon, betört a tizenhatoson belülre, majd 12 méterről a bal kapufát találta telibe! Azért nem eszik olyan forrón a kását, a folytatásban némileg visszavettek a csapatok, ordító gólhelyzetek nem alakultak ki. A 15. percet megint meghúzták mindkét oldalon, de kapura lövés nem volt. Tchami a szélen azt csinált, amit akart, de a középpasszai nem voltak eredményesek.

A 24. percben megint felpörögtek az események, az egyik oldalon Botis beadott, Hadzsics a kapunak háttal állva sarkazott, de a labda néhány centivel elkerülte a kaput, a kontra végén Pekár László beadásszerű lövése a kapufáról pattant vissza a mezőnybe! A folytatás is élvezetes, lendületes volt, inkább a Honvéd kezdeményezett, de a 42. percben mégis a Kecskemét szerzett vezetést: Litsingi adta be a labdát jobbról, amelyet Lencse vett át remek ütemben a tizenhatoson belül. Tolt még egyet rajta, ezzel lerázta a védőjét, majd jobbról, éles szögből, nyolc méterről a kapu jobb alsó sarkába lőtt (0-1).

A második félidő kezdése után Lencse László viharzott el a balszélen, betört a tizenhatoson belülre, majd kissé kiszorított helyzetből, kilenc méterről a kapu bal oldalába csavart (0-2). A 64. percben Szavics kis túlzással fél percen keresztül vezetette a labdát, cipelte-cipelte, Debreceni András és Botis sem tudta kizökkenteni, úgyhogy 14 méterről a hosszú sarokba lőtt (0-3). A harmadik gól után végképp nem erőltette a támadást a Kecskemét, teljesen érthetően. A 83. percben szépített a Honvéd, a szélről Vidovics adott be hajszálpontosan, középen pedig Faggyas Milán pedig a hálóba lőtt. Nem késett a válasz, két perccel később Bertus adta be a labdát balról, s a középen érkező Lencse öt méterről fejelt a léc alá (1-4).

A KTE Diósgyőr és Székesfehérvár után Kispesten is győzött, nem is akárhogy...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.