Utánpótlás

Döntetlennel kezdett a BL-ben a Puskás Akadémia

 
 

Utánpótlás

Döntetlennel kezdett a BL-ben a Puskás Akadémia

 
 
 

Utánpótlás

Döntetlennel kezdett a BL-ben a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia U19-csapata szerda délután Cipruson lépett pályára az UEFA Youth League, azaz az ifjúsági Bajnokok Ligája bajnoki ágának első körében. A magyar együttes a ciprusi rekordbajnok APOEL korosztályos csapatával mérte össze tudását.

Jól kezdtek a magyar fiatalok: Óvári Zsolt már a hatodik percben vezetést szerzett. Ugyan a félidő közepén egalizáltak a vendéglátók, a játékrész végén ismét Óvári talált a hálóba, így 2-1-es magyar vezetéssel ért véget az első negyvenöt perc.

A második játékrész aztán hidegzuhannyal kezdődött: az 52. percben előbb egyenlített, majd öt perccel később tizenegyesből a vezetést is megszerezte a ciprusi csapat (3-2). Szabó Bence a találkozó hajrájába érve egalizált, és bár a meccs utolsó perceiben is alakított ki helyzeteket a Felcsút, nem született újabb gól, így 3-3-as eredménnyel kezdett idegenben Komjáti András csapata.

A párharc visszavágójára október 21-én kerül sor. A továbbjutó csapat a második fordulóban a finn HJK és a skót Celtic párharcának győztesével találkozik.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.