Keddi tutitár

Farkasok és ágyúsok!

Ma BL-üzemmódra váltunk...
 
 

Keddi tutitár

Farkasok és ágyúsok!

Ma BL-üzemmódra váltunk...
 
 
 

Keddi tutitár

Farkasok és ágyúsok!

Ma BL-üzemmódra váltunk...

BATE-Roma 2!

A fehéroroszok ismételten eljutottak a főtáblára, de azért a nagyágyúk ellen nincs sok esélyük. És a farkasok bizony ebbe a kategóriába tartoznak...

A BATE magabiztosan vezeti a fehérorosz bajnokságot, hazájában nincs is nagyon ellenfele, remekel a pontvadászatban. A nemzetközi porondon sem volt addig különösebb probléma, míg selejtezni kellett, viszont az első csoportmeccsen csúnya vereségbe szaladtak bele a sárga-kékek: Leverkusenben 4-1-re maradtak alul. Az E-jelű csoportban - amelyben még az aktuális ellenfele mellett a Barca szerepel - egyébként is az esélytelenek nyugalmával futballozhatnak Aliaksandr Yermakovich fiai, most még nehezebb helyzetbe kerültek.

A keretben Rodionov sérült, az ő hiánya érzékeny veszteség.

A rómaiak a 6. helyen állnak a bajnokságban, eddig egy meccset veszítettek el (Samp, 2-1), a hétvégén viszont végre kinyílt a gólzsák: az újonc Carpit 5-1-gyel küldték haza a farkasok. A fővárosiak a BL első körében az Olimpicóban értékes ikszet hoztak össze a Barcával szemben (1-1), ez a pont sokat számíthat majd a végelszámolásnál. Rudi Garcia együttesében benne van a gól, 13 találatával a legtermékenyebb együttes a Serie A-ban - viszont figyelmeztető jel, hogy csak a Frosinone nem talált be a kapujukba. A keret közel sem lesz teljes, Dzeko, Totti, Keita és Szczęsny sérült.

A rómaiaknak nyerniük kell a csoport - papíron - leggyengébb alakulata ellen. A fehéroroszok védelme nem rossz, de Gervinhoék azért összezavarhatják majd a bekkeket. Nyernek az olaszok! Tippünk: 2-es!

Arsenal-Olympiacos (0-1) 1! +2,5!

Az ágyúsok besültek a nyitó fordulóban, most muszáj javítaniuk. Az idegenben hagyományosan gyenge görögök erre alkalmas alanyok lehetnek...

Az F-csoportban borult a papírforma az első játéknapon, ugyanis a londoniak kikaptak Zágrábban (2-1). A másik meccsen nem történt csoda, a bajorok egy sima hármast hintettek a Olynak.

Arsene Wenger együttese a 4. a Premier League-ben, két veresége van már, egyet otthon szedett össze még augusztusban a West Hamtől, a másikat nem is olyan régen a Stamford Bridge-en. A piros-fehérek BL-bemutatkozása is rosszra sikeredett, a horvát bajnok ügyesen használta ki Giroud ostobaságát (két sárgával már az első félidőben kiállíttatta magát a francia csatár), Walcott a találkozó hajrájában csak szépíteni tudott.

Aztán a szeszélyes Arsenal a hét végén egy másik arcát is megvillantotta: ötletes, látványos játékkal 5-2-re nyert az addig veretlen Leicester otthonában. Alexis Sanchez megtalálta a góllövő cipőjét, mesterhármast hintett a dél-amerikai támadó.

Az Arsenalban lesznek hiányzók, íme a lista: Giroud (eltiltott, 7/3), Coquelin (6/0), Rosicky (0/0), Welbeck (0/0), Wilshere (0/0), Flamini (kérdéses, 1/0).

Az Olympiacos száz százalékos teljesítménnyel vezeti a görög bajnokságot, Marco Silva vezetőedző együttese 5 meccsen 16-3-as gólkülönbséget hozott össze. A formája a hellének földjén tehát pazar, a hétvégén egy ötössel küldték haza Pas Gianninát. Viszont a BL azért más tészta: a bajorok ellen nem volt esélyük Cambiassóéknak, 0-3 lett az összecsapás végeredménye.

A görögöknek is lesznek hiányzóik szép számmal. Íme: Milivojevic (eltiltott, 5/1), Bouchalakis (1/1), Maniatis (kérdéses, 0/0), Siovas (kérdéses, 5/0).

Az angol alakulat győzelmi kényszerben lép ma pályára, hiszen újabb botlást már nem nagyon engedhetnek meg maguknak Artetáék. Az ágyúsok nyernek is ma az Emirates-ben, jöhetnek a találatok, és a végén simán lehet közte kettő - természetesen a londoniak javára.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.