Pénteki tutitár

Visszafogott németek...

Ma két germán találkozónak jártunk utána...
 
 

Pénteki tutitár

Visszafogott németek...

Ma két germán találkozónak jártunk utána...
 
 
 

Pénteki tutitár

Visszafogott németek...

Ma két germán találkozónak jártunk utána...

Bochum-Kaiserslautern -2,5!

A hazaiak várakozáson felül teljesítenek, a vendégek mély válságban vannak, edzőt váltottak. Kevés találattal számolunk!

Tavaly a Bochum a rengeteg döntetlen miatt csak a középmezőnyben végzett, az idén viszont ragyogóan kezdtek Gertjan Verbeek fiai: öt sikert arattak zsinórban, azóta jött három iksz, de 18 egységével még így is listavezető a kék-fehér együttes. Otthon, a rewirpowerSTADION-ban 3-1-0 a vonatkozó mérlege, csak a Düsseldorf remizett nála, óriási szerencsével, egy hajrában szerzett góllal. A hétközi fordulóban Bielefeldből hoztak pontot. A meccsen megsérült egy belső védő, le kellett cserélni, rajta kívül egy középpályás és egy jobbszélső nem bevethető. A Fulhamtól igazolt Hoogland és a már hat találatnál járó Terodde bevetésre készen áll.

A Lautern megint nagy célokkal vágott neki a bajnokságnak, de 8 meccs után 9 egységével csak a 12. helyen áll Kosta Runjaic alakulata. A tréner helyzete egyre neccesebbé vált, ugyanis a vörösök a jó kezdést követően totálisan összezuhantak. Legutóbbi négy bajnokijából hármat elveszítettek Jenssenék, kedden a Nürnberg nyert a Fritz Walter Stadionban 3-0-ra. Elégedetlenek a drukkerek, ami nem is csoda, hiszen a gárda ezúttal is kilátástalan játékkal rukkolt elő. Persze, nagymértékben befolyásolta az eredményt, hogy Ziegler, egy meghatározó bekk már a 17. percben pirosat kapott - a védő ma eltiltás miatt nem léphet pályára. A népharag el is vitte magával a trénert, az új edző ideiglenesen Konrad Fünfstück. A szakembernek lesznek gondjai az első meccsén, ugyanis vannak még hiányzók, egy középcsatár, egy balszélső és egy jobbhátvéd sérült. A rossz passzban lévő Kaiserslautern tehát nincs egyszerű helyzetben...

A Bochum most egyben van, a holland szakember nagyszerű munkát végez. A vörösök meghúzták az edzőváltást, és ez azért talán megindítja felfelé a vendégeket. Kevés gólt, és iksz körüli eredményt várunk!

1.FC.Köln-Ingolstadt -2,5!

A kecskések otthon erősek, az újonc idegenben ellenállhatatlan - kevés gól, szoros végeredmény várható...

Peter Stöger vezetőedző csapata hat meccs után 10 egységgel a 7. helyen áll. A piros-fehérek otthon, a RheinEnergieStadionban még veretlenek, a Hamburgot és a Gladbachot verték, a Wolfsburggal remiztek. A hétközi fordulóban nem jártak sikerrel Modeste-ék, ugyanis a fővárosban pont nélkül maradtak (Hertha, 2-0).

Az osztrák szakember egy belső bekkel nem számolhat, a gárda gerince viszont rendelkezésre áll.

Az Ingolstadt eddig remekel a Bundesligában, hat meccs után neki is 10 pontja van, mint aktuális ellenfelének. Ugyanakkor Ralph Hasenhüttl fiai idegenben érzik otthonosan magukat: mind a három túrájukat 1-0-ra nyerték! Győztek Mainzban, Augsburgban és Brémában. Otthon viszont kikaptak a Dortmundtól és a Hamburgtól, a Wolfsburggal ikszeltek. Az első otthon szerzett találat is várat magára.

A szakmai stáb nélkülözni kénytelen egy jobb és egy bal bekket, egy védekező középpályást és egy támadót.

A Köln otthon, az Ingolstadt idegenben erős. Ma inkább a hazaiaknak szavaznánk bizalmat, ugyanakkor a kevés gólban nagyobb értéket látunk, mint az 1x-ben. Mi a -2.5-re fogadunk!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.