Vasárnapi tutitár

Gólok mindenhol!

Egy angol és egy német kaland vár ma ránk...
 
 

Vasárnapi tutitár

Gólok mindenhol!

Egy angol és egy német kaland vár ma ránk...
 
 
 

Vasárnapi tutitár

Gólok mindenhol!

Egy angol és egy német kaland vár ma ránk...

Liverpool-Norwich +2,5!

A vörösök nem tudnak átlépni saját árnyékukon - csak úgy, mint az előző esztendőkben, ezúttal is kiszámíthatatlanul nyomják Skrtelék. Ma is csak inkább a gólokban bízunk...

Vajon meddig ténykedhet még a liverpooliak kispadján Brendan Rodgers? E kérdést immár egyre gyakrabban teszik fel a türelmetlen drukkerek. Ami nem is csoda, mert hiába a nyári nagybevásárlás, a gárda 5 bajnoki után 7 egységgel csak a középmezőny tagja. Pedig minden olyan szépen kezdődött. Coutinhoék győztek a Stokenál, majd otthon a Borunemoutht verték, az Emirates-ből ponttal tértek haza (Arsenal, 0-0). Utána viszont a West Ham lemészárolta őket az Anfield Roadon (0-3), és az old Traffordon is kikaptak (MU, 3-1). A védelem feltűnően rosszul teljesített a két utolsó bajnokin, Lovrenék teljesítményén lesz mit javítani. A héten az EL-ben is pályára léptek a vörösök. A menedzser erősen felforgatott összetételben vezényelte pályára övéit, és a tartalékos alakulat 1-1-re végzett Bordeaux-ban.

A keretben Jordan Henderson, Daniel Sturridge, Jon Flanagan és Joe Allen sérült.

A kanárik újoncként vágtak neki a bajnokságnak, 7 pontjukkal a 9. helyen állnak, gólkülönbségül pedig 8-9. Alex Neil együttese idegenben eddig három egységet szerzett: a szenteknél nagyon kikapott, Sunderlandben győzött. A múlt héten fontos mérkőzésen nyertek Hoolahanék, az újonctársukat, a Bournemouthot sikerült 3-1-re verni. A sárga-zöldekre jellemző, hogy eseménydús mérkőzéseket vívnak, ez abból következik, hogy Cameron Jeromék felvállalják a nyílt, bátor játékot. Az Anfieldre sem bunkerezni mennek Martinék, simán bennük van a gól - elől is, hátul is... Gary Hooper talán már vállalni tudja a játékot, Youssuf Mulumbu viszont még nem.

A Pool fölénye óriási a párharcban - ma is a vörösök az esélyesebbek. Ugyanakkor a találatokban nagyobb értéket látunk, három gól simán jöhet a kilencven perc során. Tippünk tehát: +2,5!

Stuttgart-Schalke +2,5!

Bátor tá,adófocit várunk a csapatoktól, és természetesen a gólok sem maradhatnak el.

Négy forduló után még nincsen pontja a sváboknak. A fehér-pirosak 5 gólt rúgtak és 12-őt kaptak - azért ez utóbbi adat igencsak beszédes. Alexander Zorniger legénysége a Mercedes-Benz Arénában eddig a Kölntől és az Eintrachttól kaptak ki, elég rendesen: a kecskések 3-1-re, a frankfurtiak 4-1-re verték Kosticékat. A múlt hétvégén a Dárdai vezette Herthánál kapituláltak, igaz, minimális küoönbséggel (2-1). A gárdának el kellene kezdeni a pontok gyűjtögetését, mert különben tetemes hátrányba kerül a riválisokkal szemben. A kezdő kapus visszatérhet eltiltásából, egy másik hálóőr és két középpályás sérüléssel küszködik.

A gelsenkircheniek 7 pontosak, idegenben jól elverték a Brémát, viszont jól kikaptak a Wolfsburgtól (0-3, 3-0). A múlt héten a Mainz járt a Veltins Arénában, és Huntelaarék 2-1-re győztek. És ha egy üzlet beindul... A hétközi EL-mérkőzésen is három pontot kasszíroztak Matipék, miután 3-0-ra nyerte az Apoel ellen Cipruson. Eddig csak a farkasoknak nem lőttek gólt a fiúk. A cserekapuson kívül két jó bekk sérült (Uchida, Nastasic).

A nyolc utolsó egymás elleni mérkőzésükön jött az over opció, és ma sem látunk okot arra, hogy megszakadjon ez a sorozat. Három találatot tutira összehoznak a fiúk, így mi erre fogadunk: +2,5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.