Női U19: szoros meccsen vereség a németektől

 
 

Női U19: szoros meccsen vereség a németektől

 
 
 

Női U19: szoros meccsen vereség a németektől

[subhead]Németország-Magyarország 2-0 (1-0)

[/subhead]

Magyarország: Schildkraut Fruzsina - Bokor Adrienn (Turányi Lilla, 78.), Vicai Katalin, Németh Hanna, Szabó Dorottya - Nagypál Fatima - Krascsenics Petra (Kocsán Petra, 65.), Gruber Brigitta, Farádi-Szabó Edina (Csányi Diána, 65.), Gelb Mónika - Kaján Zsanett

Női U19-es válogatottunk megszorongatta a csoport favoritját a szombathelyi Európa-bajnoki selejtezőn, de a vendégek 2-0-ra megnyerték a találkozót - írja a www.mlsz.hu.

Ahogyan arra előzetesen számítani lehetett, a német válogatott irányította a találkozót a hazai rendezésű minitorna első játéknapján, de a mieink szervezett védekezése nem ízlett a vendégeknek, akik hiába támadtak nagy erőkkel, az első félidőben nem találtak fogást a védelmünkön, amikor mégis, akkor Schildkraut Fruzsina volt a helyén. A szünetben mégis a németek örülhettek a 0-0-ás eredménynek, mert az első félidő legnagyobb helyzetét a magyar válogatott hagyta ki - a 45. percben Kaján Zsanett lőtt kapufát.

A második játékrészben is a németek kezdeményeztek, és a 61. percben góllá érett fölényük, Sanders vette be a végig nagyszerűen védő Schildkraut kapuját. A 77. percben ismét közel jártunk a gólszerzéshez, de Kaján próbálkozását védte a német kapus. A 83. percben eldőlt a meccs, Sanders megszerezte a második vendég találatot, és ezzel a német válogatott 2-0-ra nyerni tudott.

[p]A csoport második mérkőzésén Szerbia 2-0-ra legyőzte a kazah válogatottat. A mieink csütörtökön 16.00 órától a szerb válogatott ellen lépnek pályára Szombathelyen.

[/p]
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.