Pénteki tutitár

Hazai sanszok...

Egy francia és egy norvég bajnoki került a mai étlapra...
 
 

Pénteki tutitár

Hazai sanszok...

Egy francia és egy norvég bajnoki került a mai étlapra...
 
 
 

Pénteki tutitár

Hazai sanszok...

Egy francia és egy norvég bajnoki került a mai étlapra...

Nancy-Niort 1!

A Nancy évek óta igyekszik visszajutni az élvonalba, most végre úgy szerepel, hogy ez realitás lehet. Ma otthon három pontot kasszíroznak!

Pablo Correa szerencsés helyzetben van, hiszen a klubvezetés bizalma töretlen az Uruguay-i szakemberrel szemben. A piros-fehérek jól kezdték az idei bajnokságot, 11 egységgel a 2. helyen állnak, öt fordulót követően őrzik veretlenségüket, gólkülönbségük pedig 8-3 - otthon 1-1-0-ás (3-0) a mérlegük.

A keret nem rossz, a nyáron a kezdőcsapatba sikerült igazolniuk több játékost. A bajnoki leállás előtt a Clermont otthonából hozták el a pontokat. A gárdában egy balszélső sérült huzamosabb ideje, rajta kívül viszont mindenki bevethető.

A Niort beragadt a rajtnál, mindössze két pontra futotta erejéből az eddig lejátszott öt bajnokin. Idegenben nagyon kikapott Dijonban, az Eviannal pedig kihúzta 0-0-ra a meccset. A leállás előtt a Laval is nyert nála. 5 forduló alatt egy gólt rúgtak a fiúk, ez azért minősíti a keretet. Két középpályás ma sérülés miatt nem lesz bevethető.

A Nancy most nagyon egyben van, és Hadjiék bedarálják a vendégeket. Tippünk így: 1-es!

Stormsgödset-Haugesund +2,5! 1!

A dobogóra hajt a házigazda, gólgazdag meccsen tarthatja otthon a pontokat.

A hazai együttes az 5. helyen áll 36 ponttal, de van még egy elmaradt meccse, így a dobogó 3. fokán tanyázó, 40 egységnél járó Vikingre még veszélyes lehet. Különösen otthon veszélyes a gárda, 6-2-1-es mutatója tekintélyt parancsoló. Egy kisebb hullámvölgybe keveredett a társaság augusztus közepén, de a válogatott szünet előtt ismét nyert két mérkőzést, így maradt az üldözőbolyban. Rendre eseménydús mérkőzéseket játszanak a kék-fehérek, over-under mérlegük 14/7. A keretben egy középpályás és egy támadó nem bevethető sérülés miatt.

A Haugesund a 11. helyről várja a folytatást, 27 pontja van, idegenben pedig nem rossz: 4-2-5-ös statisztikája arról tanúskodik, hogy vendégként sem bunkerezik. Jostein Grindhaug vezetőedző alakulata július eleje óta fut egy jobb periódust, a legutóbbi nyolc bajnokijából csak kettőt veszített el, és győzött négy alkalommal. A szünet előtt a Starttól hozták el a három pontot (1-3). A csapat nem lesz teljes, mivel egy fontos bekk kidőlt a közelmúltban a sorból, két középpályás szintén sérült, de ők régóta, így nem számítanak alapembernek.

A két együttes gólgazdag meccseket vívott egymással a közelmúltban, és ma is a találatokban látunk nagy értéket. Emellett pedig a házigazda azért otthon tartja majd a pontokat. Tippünk tehát +2.5 és 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.