Játékosmegfigyelő érkezett a Vidihez

 
 

Játékosmegfigyelő érkezett a Vidihez

 
 
 

Játékosmegfigyelő érkezett a Vidihez

A Videoton labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Hadnagy Zsolt lett az együttes játékosmegfigyelője. A korábban Diósgyőrben ténykedő szakember egyelőre a Vidi scoutjával, Balogh Tamással dolgozik ketten, de a klub rövid távú célja, hogy bővítsék a játékosmegfigyelői állományt.

Játékosmegfigyelőként Hadnagy Zsoltnak is szerepe volt abban, hogy a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata 34 év után trófeát nyert bő egy évvel ezelőtt - éppen csapatunkat győzte le 2014 májusában a miskolci együttes a Ligakupa-döntőjében. Hadnagy Zsolt hatéves korától 22 éves koráig a Kolozsvári CFR labdarúgója volt. Később Erdélyből Magyarországra költözött, ahol az első időszakban nem a labdarúgásban, hanem felsővezetőként a magánszférában dolgozott. Néhány év elteltével tért vissza a labdarúgásba, először az akkor még harmadosztályú - jelenleg stabil NB II-es - Szigetszentmiklós együttesében, majd következett az NB II-es Tököl, aztán az NB I-es Lombard-Pápa, végül legutóbb a DVTK, ahol a már említett Ligakupa-győzelem mellett egy Magyar Kupa ezüstérmet is ünnepelhetett a csapattal - írja a vidi.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.