Szerdai tutitár

Brazil történetek...

Egy meccsen hazai sikert várunk, egy másikon pedig kevés találatot.
 
 

Szerdai tutitár

Brazil történetek...

Egy meccsen hazai sikert várunk, egy másikon pedig kevés találatot.
 
 
 

Szerdai tutitár

Brazil történetek...

Egy meccsen hazai sikert várunk, egy másikon pedig kevés találatot.

Ponte Preta-Vasco da Gama 1!

A vendégek menthetetlenek, a házigazdának pedig nagyon kellenek a pontok. Ebből hazai siker lesz!

Mindkét együttes újonc a Serie A-ban. A fekete-fehérek jobban állnak a tabellán, a 14. helyen állnak 28 egységgel - a vonal alatti alakulatok is 25-nél járnak, tehát Doriva mester fiai még nem nyugodhatnak meg. A társulat igazi döntetlenspecialista, 23 bajnokijuk közül immár 10-et adtak remire, összmérlegük 6-10-7. Otthon, az az Estadio Moises Lucarelliben 5-3-3 a statisztikájuk, Borgesék viszont nincsenek jó formában: augusztus elején ugyan behúztak két meccset egymás után, azóta viszont nem győztek. A támadó Felipe Azevedó eltiltott lesz, egy másik csatár sérült már hosszabb ideje. A középpályán is van hiányzó, de ő sem friss sérült.

A Vasco da Gama az utolsó a ligában, helyzete egyre kilátástalanabb. Mindössze 13 pontot gyűjtött össze, idegenben 1-1-9-es statisztikájához 3-24-es gólkülönbség társul! A riói alakulatnál valami nagyon nem klappol, a legutóbbi hat bajnokiját egyaránt elveszítették Jorghinho mester fiai. A szakvezetésnek van elég gondja, ráadásul most két eltiltott is lesz a keretben: mindketten alapemberek, egy támadó és egy középpályás. Rajtuk kívül egy csatár és egy bekk sérülés miatt nem lehet ott a mai találkozón.

A hazaiaknak a bennmaradáshoz minden pontra szükségük van, és ma, ha jól sáfárkodnak a helyzeteikkel, úgy győzhetnek újonctársuk ellen. A Ponte Preta jobban egyben van, a Vascoban ráadásul sok lesz a hiányzó. A házigazda nem hibázik, három ponttal gazdagodik. Tippünk így: 1-es!

Joinville-Chapecoense -2,5!

A házigazda a bennmaradásért küzd, a vendégek idegenben harmatosak. Nem várunk gólözönt a mai ütközetüktől...

A Joinville az utolsó előtti a brazil élvonalban, 23 mérkőzésen mindössze 21 egységig jutott, így nem meglepő, hogy kieső helyről kénytelen várni a folytatást. A piros-feketék 4-3-4-es hazai mérlege még az elfogadható kategóriába tartozik, viszont vendégként botrányosan gyengék (1-3-8). Gusmao vezetőedző csapata kóros gólínségben szenved: mindössze 17-szer találtak be Paraiba Marcelinoék. Az over-under mérleg 8/15. Az együttes formája némiképp biztató, a legutóbbi 8 mérkőzésből 3-3-2-es mérleggel keveredtek ki, a múlt héten pontot csentek az Atletico PR otthonából. AZ új trénerrel tehát azért jobban megy az alakulatnak.

Viszont a megszerzett egy pont nagy áldozatokkal járt. Három bekk is a kiállítás sorsára jutott! Jó hír viszont, hogy egy hátvég letöltötte sárga lapos eltiltását, így ő ma ott lehet a mérkőzésen.

A Chapechoense némiképp jobb helyzetben van, már 29 egységnél jár, de idegenben botrányosan rosszul tolják a zöldek: 1-2-8-as sorhoz 4-14-es gólkülönbség passzol, 11 fellépésen azért 4 találatot jegyezni nem gyenge teljesítmény...

Vinícius Eutrópio vezetőedző csapatára amúgy is az óvatosság jellemző, összgólkülönbsége 19-24, over-under mutatója pedig 8-15.

Nincsen jó passzban a gárda, a legutóbbi 8 bajnokiból csak egyet nyert meg, három vereség után a hétvégén végre sikerült remizniük, igaz, a Ponte Pretát illett volna odahaza megverni. A keretben nincs eltiltott, egy középső védő sérülés miatt kimarad a keretből.

Egyik brigád sem a látványos támadófutballjáról híresült el. A korábbi találkozóikon sem jöttek a gólok - ma sem várunk találatokat. A felek 3 alatt maradnak. Tippünk: -2.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.