Nem tört el Vida lába

 
 

Nem tört el Vida lába

 
 
 

Nem tört el Vida lába

Vida Máté jobb lábának szárkapocscsontja szerencsére nem tört el, így várhatóan pár napos pihenőt követően újra edzésbe állhat - írja az angyalföldiek hivatalos honlapja.

Vida Máté az U21-es válogatott tagjaként, a múlt hét csütörtökön a 6-0-ra megnyert Liechtenstein elleni Eb-selejtező 55. percében egy ütést kapott a boka- és a szárkapocscsontja közé, ami miatt később, a 70. perc környékén le kellett cserélni.

- Egy labda megszerzéséért csúsztam be egy liechtensteini játékossal együtt, akinek a térdével ütköztem. Rögtön elzsibbadt az egész lábam. Először azt gondoltam, hogy a térdem sérült meg, csak később éreztem, hogy a bokám környéke fáj. Mivel szerettem volna játszani, nem jelentettem azonnal sérültet. Ám annyira fájt már, hogy negyedórával a sérülésem után kénytelen voltam lebicegni a pályáról és cserét kérni. Az orvosi stáb, dr. Szilasi Ádám vezetésével jéggel és kötéssel azonnal ellátta a sérülésemet, így megakadályozták, hogy vérömleny alakuljon ki. A meccset követően azonnal kórházba szállítottak és megröntgenezték, amelyen nem fedeztek fel törést. Ma, hétfőn délelőtt már egy budapesti kórházban is megröntgenezték a bokámat és megerősítették, hogy nincs törésem. Holnap még ultrahangos képet készítenek, amiből kiderülhet, hogy az izomszalagok épek-e. Remélem, néhány nap pihenőt követően ismét edzésbe állhatok - mondta vasasfutballclub.hu-nak a fiatal középpályás.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.