Hétfői tutitár

Kevés gólos történetek...

A mi csoportunkban néztünk ma körül...
 
 

Hétfői tutitár

Kevés gólos történetek...

A mi csoportunkban néztünk ma körül...
 
 
 

Hétfői tutitár

Kevés gólos történetek...

A mi csoportunkban néztünk ma körül...

Románia-Görögország -2,5! 1!

Egyik gárda sem vállal felesleges kockázatot, a támadófutball halálát várjuk konkrétan a bukaresti ütközettől...

AZ F-csoportban így áll a tabella 7 fordulót követően: 1. Észak-Írország 16, 2. Románia 15., 3. Magyarország 12, 4. Finnország 7., 5. Feröer-szigetek 6, 6. Görögország 2.

A románok otthon eddig két siker mellett (Észak-Íroroszág, Feröer-szigetek) egyet remiztek, épp ellenünk. A továbbjutásra minden esélyük megvan, hiszen a mai találkozón kívül már csak a finneket kell fogadniuk, majd elutaznak az északi szigetre. Csodálkoznánk, ha az utolsó két játéknapon pontot veszítenének Keseruék.

A sárgák védelme nagyon rendben van, mindössze egy gólt kaptak hét összecsapáson - ugye Dzsudzsák 25-ről beverte... Nem könnyű megbontani a hátsó alakzatukat, nagyon nehéz még helyzetet is kialakítani Tatarusanu kapuja előtt.

Anghel Iordanescu szövetségi kapitány ezúttal minden bevethető játékosára számíthat, eltiltás miatt nem hiányzik senki.

A görögök leégtek ebben a sorozatban, még nyeretlenek, mindössze két döntetlenre futotta erejükből - mindkettő idegenben, Magyarországon és Finnországban. A selejtezőknek még Ranierivel futottak neki, de az ősz mesternek hamar kitelt a becsülete. A váltás sem hozott fellendülést, Sergio Markariánnal sem ment jobban a helléneknek. Ezúttal Kostas Tsanas próbálkozik, de nem sok sikerrel: a finnek nyertek pénteken náluk.

A déliek gólkülönbsége 2-7, görög földön négyszer próbálkoztak a góllövéssel, de nem jött össze. Elvétve találnak be - nem gondoljuk, hogy épp Bukarestben szakadna ki a gólzsák...

Hazai sikert, és ami fontosabb, kevés gólt várunk a kilencven perctől. A románok ellen senki nem tud sok ziccert kidolgozni, ettől a hellén együttestől nem várunk sokat. -2,5 a főtipp, de azért a román siker is benne van a pakliban...

Észak-Írország-Magyarország -2,5!

Nagyon bízunk a fiúkban, reménykedünk a kettesben, de tippként a -2.5-öt javasoljuk. Legyen a vége, mondjuk 0-2!

1. Észak-Írország 16, 2. Románia 15., 3. Magyarország 12, 4. Finnország 7., 5. Feröer-szigetek 6, 6. Görögország 2. Így áll az F-csoport három játéknappal a vége előtt.

Michael O'Neill együttese csak nem akar kipukkadni. A zöldek 5-1-1-es mérleget hoztak össze, ehhez 11-5-ös gólkülönbség társul. Otthon verték a feröerieket és a finneket, ikszeltek a románokkal. Idegenben nyertek nálunk, Feröeren és a görögöknél is, csak Bukarestben maradtak pont nélkül. Pénteken az északi kiscsapatnál jártak, és Laffertyék - emberelőnyben - győztek 3-1-re. Az észak-íreknél igazi klasszis focista nincsen, viszont csapatként remekül funkcionálnak.

Legutóbbi kijelentésünk a magyar válogatottra is igaz... A mieink Pintér Attilával kezdték a sorozatot, de gyorsan jött a váltás. Dárdai Pállal felcsillant a remény, nem kaptunk ki az első játéknap óta, nyertünk három mérkőzést, kettőn pedig remiztünk. Dárdainak mennie kellett, helyére az utánpótlás válogatottnál tevékenykedő Bernd Storck jött. A német szakember a románok elleni 0-0-lal mutatkozott be. A kapitány nem volt elégedetlen - viszont ez az egy pont akkor ér valamit, ha ma nyernek Geráék az észak-íreknél.

A magyar nemzeti tizenegy gólkülönbsége 7 találkozón 5-3 - Királyék over-under mutatója 1-6.

A remény az egyenes ágon való kijutásra megvan, ehhez ma nyerni kell mindenképpen, lehetőleg ne 1-0-ra, ugyanis a zöldek 2-1-re diadalmaskodtak nálunk. Gera visszatérhet, Juhász sérült, Tőzsér eltiltott lesz.

Elképesztően szurkolunk a mieinknek, reméljük, hogy három ponttal térnek haza Guzmicsék. Ugyanakkor fogadás szempontjából a -2.5-öt tartjuk esélyesnek, mi ezt tesszük meg!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.