Végeredmény 11 perc után

Az újonc Pécs 2-1-re győzött Kecskeméten az OTP Bank Liga huszadik fordulójában.
 
 

Végeredmény 11 perc után

Az újonc Pécs 2-1-re győzött Kecskeméten az OTP Bank Liga huszadik fordulójában.
 
 
 

Végeredmény 11 perc után

Az újonc Pécs 2-1-re győzött Kecskeméten az OTP Bank Liga huszadik fordulójában.

Szebb kezdésről nem is álmodhatott a Kecskemét, hiszen – csakúgy, mint a Diósgyőr ellen – most is az első percben előnybe került. Alig 27 másodperc telt el, amikor Litsingi szabadrúgást ívelt előre, kiugratta a középen kilépő Lencse Lászlót, aki egy átvétel után, 16 méterről, Dibusz Dénes mellett félmagasan a kapu közepébe lőtt (0-1). Nem kellett azonban sokat várni a válaszra, hiszen egy kitűnő jobboldali elfutás után Horváth Zsolt emelkedett nagyon jól középen a beadásra, és a tehetetlen Németh Gábor mellett a hosszú sarokba fejelt (1-1).

A játék képe alapján a pécsiek ezek után is a kontrákra rendezkedtek be, és Andorka révén a 11. percben sikerült is megugraniuk. A vendégek támadója előbb egy lövőcsellel elfektette Balogh Bélát, majd ballal tekert a jobb alsóba. A három gyors gólt követően sokkal fegyelmezettebben futballozott mindkét együttes, a Pécs teljesen visszaállt, és alig-alig hagyott rést, amiből helyzetek alakulhattak volna ki, Dibuszt egy Bori-szabadrúgás dolgoztatta meg leginkább – tudósít a KTE honlapja.

A második félidőben sokkal kevesebb helyzet alakult ki, ami a pontatlanságokra vezethető vissza. Hiába adódott időnként egyre nagyobb terület a PMFC támadói előtt, az utolsó passzokba hiba csúszott, míg Dibusznak középre tartó fejesekkel és lövésekkel kellett megbirkóznia. Mohl járt a legközelebb a gólszerzéshez, először egy szabadrúgásnál kellett bravúrt bemutatnia a vendégkapusnak, később Mohl tévesztett célt néhány centivel egy jó kiugrást követően. A hajrában már 11 emberrel védekeztek a pécsiek, újabb helyzet pedig nem alakult ki. Tovább nehezíti a kecskeméti szakmai stáb helyzetét, hogy Csukics kényszerű okokból kért cserét, Tököli és Bori pedig begyűjtötte ötödik sárga lapját.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.