Pénteki tutitár

Irány a második vonal!

A Maastricht és a Nantes esélyeire hívjuk fel a figyelmet. Emellett néhány góllal is számolunk...
 
 

Pénteki tutitár

Irány a második vonal!

A Maastricht és a Nantes esélyeire hívjuk fel a figyelmet. Emellett néhány góllal is számolunk...
 
 
 

Pénteki tutitár

Irány a második vonal!

A Maastricht és a Nantes esélyeire hívjuk fel a figyelmet. Emellett néhány góllal is számolunk...

Maastricht-Volendam 1! +2,5!

A hazai együttesnek még van esélye a rájátszásra, így mindenképpen motiváltabbak lesznek az idegenben gyengécske vendégeknél...

A 27. fordulóra készülődnek a holland második vonalban, és két középcsapat találkozik a De Geusselt-ben. Azonban mégsem ilyen egyszerű a helyzet, hiszen bár csak négy hely választja el egymástól a két alakulatot, mégis markánsabb a különbség kettejük között.

Ugyanis Rene Trost alakulatának reális esélye van odaérni a rájátszásra, tehát ott lehet a brigád az első kilencben. Jelenleg a 8., 26 mérkőzésen 37 pontig jutott a társulat. Szoros a középmezőny, tehát minden egységre szüksége van az MVV-nek.

Otthon erősek Esajasék, 8-3-2-es soruk bizonyítja, ehhez 30-19-es gólarány párosult. Csak a Zwolle és a Den Bosch nyert nála. Ami a csapat formáját illeti, leginkább szeszélyesnek lehetne nevezni. Össze-vissza játszottak mindent a fiúk...

A Volendam a 12., a kiesőzónától biztonságos távolban, és a rájátszástól is viszonylag messze. 3-2-8-as túramérlege nem túl biztató, ráadásul a leggyengébb formában lévő alakulat a ligában: az elmúlt hat fellépésén mindössze két egységet zsebelt be.

Ami talán mellettük szól, az az elmúlt két fordulóban mutatott produkció: előbb a Zwollével, majd a Dordrechttel ikszeltek hazai környezetben. Idegenben viszont az elmúlt három kiruccanást elbukták.

26 meccsből 18-szor esett legalább három gól a mérkőzésein, ez az arány az MVV esetében 19/26. Tehát a +2,5-ös opció simán jöhet.

És az egymás elleni meccseken is többségében jött az over-opció. No, és akkor a motiváció miatt a hazaiak sikere prognosztizálható. Nem érezzük az erőt a vendégekben, a Maastricht otthon tartja a pontokat!

Nantes-Boulgne 1! +1,5! (+2,5!)

A gall második ligában egy feljutásra ácsingózó alakulat fogad egy, a kiesés ellen harcoló brigádot. Nem járnak jól a vendégek...

27 forduló elteltével a Nantes az 5. a bajnokságban, neve mellett 40 pont szerepel, amelynek döntő részét a Stade de la Beaujoire-ban gyűjtötték össze a kanárik. 9-2-2 a hazai mérlegük, és mostanság nem is botlottak Landry Chauvin tanítványai! Az elmúlt 5 Nantes-i fellépésük közül négyet behúztak, és mindössze egyet adtak ikszre.

Idegenben azonban nem megy ennyire jól Vivianéknek, hiszen legutóbb decemberben tudtak nyerni vendégségben. Ha pedig egy kicsit eredményesebbek lettek volna a zöld-sárgák, akkor most akár feljutó helyről is várhatnák a folytatást. Azonban így sem reménytelen a helyzetük, hiszen a 3., feljutó pozícióban tanyázó Reims csak három egységgel előzi meg a fiúkat! Motivációs probléma tehát elképzelhetetlen!

A Boulogne 27 játéknapot követően 26 ponttal az utolsó előtti, tehát kieső helyen állomásozik. És egyre nagyobb a hátránya a bennmaradóktól: ez már 4 egység.

És ez önmagában nem is lenne sok, ám ismerve a gárda formáját, akkor már tragikusabb a helyzet. Mert Pascal Plancque alakulata december vége óta, azaz 9 meccs elteltével nyeretlen, és ebben a periódusban mindössze három iksz jött össze. Ez így nagyon kevés lesz...

És idegenben 2-5-6 a mutatója, amely nagyon szerénynek mondható. Tehát most megint kirándulnak a fiúk, amely nem jó ómen...

Az egymás elleni mérlegben azonban bízhatna a Boulogne: ebben a felállásban legutóbb nyert a vendég, előtte viszont kikapott. Összességében azonban a Boulogne mellett szólnak az eredmények. És még egy momentum: általában - a francia II.-es ligához képest - gólgazdag mérkőzéseket vív e két alakulat.

Ma este a Nantes mellett tesszük le a voksunkat! Motiváltabb lesz a jobb formában lévő hazai együttes. Emellett nem tartjuk ördögtől valónak a +1,5-ös, bátrabbaknak a +2,5-ös opciót is, amely kifejezetten jól fizet...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.