Felkészülési mérkőzés

Edzőmeccs: a Haladás-fiatalok repítik a Sopront

 
 

Felkészülési mérkőzés

Edzőmeccs: a Haladás-fiatalok repítik a Sopront

 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Edzőmeccs: a Haladás-fiatalok repítik a Sopront

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A szép felvidéki vár tövében megrendezett felkészülési mérkőzésen az első negyedórában mezőnyjáték volt, a kapusoknak nem volt dolguk. A következő percekben három ígéretes, szép támadást is vezettünk, sajnos mindhárom esetben egy-egy rossz passz, pontatlan átadás lett a vége... A 18. percben Dominik 18 méteres lövését tolta szögletre a hazaiak kapusa, Halasinak a 26. percben volt az első labdaérintése - kézzel -, ekkor egy bal oldali beadást húzott le magabiztosan, majd két perc múlva ugyanezt megismételte.

Az igazi bravúrjára a 31. percig kellett várni, történt ugyanis, hogy a hazaiak túl szigorúan megítélt büntetőhöz jutottak - amúgy az egész mérkőzést jellemezte a részrehajló, hazaiakat segítő játékvezetői és partjelzői ténykedés -, a tizenegyest Halasi szögletre ütötte ki! Az első félidő hajrájában több alkalommal is tévesen megítélt les miatt akadtak el támadásaink. A félidő legnagyobb lehetősége Beke előtt adódott, aki egy baloldali remek beadás után az ötösön lyukat rúgott... A félidő Rácz lövésével zárult, ezt hárította a hazaiak hálóőre.

Változatosan kezdődött a második félidő, előbb Zamostny mintaszerű baloldali beadásáról alig késett le Prasler, két percre rá Heinrichnek kellett bravúrt bemutatni, amikor egy közeli lövést védett lábbal. Az ötvenedik percben megszületett vezető gólunk: Maráczi remekül adta be jobbról a labdát, amit Jancsó csúsztatott a kapuba (0-1). A következő percekben Heinrich magabiztos megmozdulásait lehetett feljegyezni, a félidő derekán áttevődött a játék a hazaiak térfelére, előbb Füredi beadásáról centiméterekkel maradt csak le Zamostny, a 77. percben pedig Tóth baloldalról elvégzett szabadrúgása foglalkoztatta a hazaiak portását. A végeredmény a 84. percben alakult ki, ekkor Zamostny csúsztatta a labdát Tóth elé, aki a kifutó kapus felett emelt a hálóba (0-2)!

forrás: svse.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.