Európa Liga-selejtező előtt

Magyar-román: jegyek 3500-tól 11 ezerig

Az MLSZ szerint a meccsre sokan a feketepiacon próbálják majd haszonnal értékesíteni belépőjüket.
 
 

Európa Liga-selejtező előtt

Magyar-román: jegyek 3500-tól 11 ezerig

Az MLSZ szerint a meccsre sokan a feketepiacon próbálják majd haszonnal értékesíteni belépőjüket.
 
 
 

Európa Liga-selejtező előtt

Magyar-román: jegyek 3500-tól 11 ezerig

Az MLSZ szerint a meccsre sokan a feketepiacon próbálják majd haszonnal értékesíteni belépőjüket.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A magyar válogatott szeptember 4-én, 20.45 órakor a Groupama Arénában játszik Európa-bajnoki selejtezőt Románia ellen. A mérkőzésre szóló jegyek augusztus 3-án 10 órától vásárolhatóak meg – írja az mlsz.hu.

A mérkőzésre négy árkategóriában lehet nézőtéri jegyeket venni, az árak megegyeznek a márciusi, görögök elleni selejtező jegyáraival. A kapuk mögötti szektorokba 3500 forintba kerülnek a belépők, a további három árkategóriába sorolt jegyeket 4500, 8000, illetve 11000 forintért lehet megvásárolni. A VIP Bronz jegyek 15 ezer forintba, a VIP Gold jegyek 25 ezer forintba kerülnek.

A mérkőzésre – életkortól függetlenül – minden szurkoló csak érvényes jeggyel léphet be a stadionba.

Jegyvásárlás szurkolói kártyával

– az interneten (https://meccsjegy.mlsz.hu/)
– a TEX és a Jegymester viszonteladói hálózatában, országszerte több mint 300 jegyirodában (http://www.eventim.hu/hu/outletek/)
– a Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban (Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146) működő Ticket Express jegyirodákban

A legkényelmesebben interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni, ezzel a módszerrel – bankkártyás fizetés mellett – azonnal kinyomtathatók a belépők. Az internetes vásárlás lehetősége kizárólag a szurkolói kártyával (klubkártya és MLSZ-kártya) rendelkezők számára elérhető.

Szurkolói kártya nélkül

A szurkolói kártyával nem rendelkező szurkolók a Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban (Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146) működő Ticket Express jegyirodákban vásárolhatnak jegyet személyi azonosításra alkalmas igazolványuk (pl: jogosítvány, útlevél, személyi igazolvány, diákigazolvány, stb.) bemutatásával.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy személyi azonosításra alkalmas okmányukat a mérkőzésre is hozzák magukkal, mert azt beléptetéskor a biztonsági szolgálat munkatársai elkérik és összevetik a mérkőzésjegyen szereplő adatokkal. Amennyiben a jegyen és a személyazonosító igazolványban szereplő adatok eltérnek, a rendezők rendőri intézkedést kezdeményeznek, amely büntető eljárást von maga után.

Külföldi állampolgárok részére a hazai szektorokba

Külföldi állampolgárok személyesen ugyancsak a Bálna Budapest kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban telepített értékesítési pontokon vásárolhatnak jegyet. Külföldi állampolgárok emellett az interneten utalványt vásárolhatnak, amelyet a mérkőzés napján tudnak jegyre beváltani a Syma csarnokban, vagy a Groupama Arénánál telepített beváltási pontokon. Az utalvány beváltásának előfeltétele, hogy az utalvány tulajdonosa személyi azonosító okmánnyal (alapvetően: útlevél) igazolja külföldi állampolgárságát.

Román szurkolók részére

A vendégcsapat szurkolói kizárólag a Román Labdarúgó Szövetségen (http://www.frf.ro) keresztül vásárolhatnak jegyet a mérkőzésre, és csak a vendégszektorban foglalhatnak helyet. Az MLSZ az UEFA rendelkezései és a hazai jogszabályok alapján jogosult megtagadni az utalvány mérkőzésjegyre cserélését, illetve a beléptetést azon román állampolgárok, vagy magyarországi, illetve a román diaszpórában élő román nemzetiségű személyek esetében, akik öltözetük (ruházatuk egyéb kiegészítőik, egyéb szurkolói jegyek) és/vagy viselkedésük, továbbá személyes okmányaik alapján nyilvánvalóan a vendégcsapat szurkolói, de utalványukat vagy mérkőzésjegyüket a hazai szektorok egyikébe váltották meg.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.