Skót élvonalbeli csapattal ikszelt a Soroksár

 
 

Skót élvonalbeli csapattal ikszelt a Soroksár

 
 
 

Skót élvonalbeli csapattal ikszelt a Soroksár

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden délután Telkiben lépett pályára az NB II-es Soroksár csapata, amelynek ellenfele a skót élvonal kilencedik helyezettje volt. A két együttes ugyanott jár a felkészülésben, hiszen a skótoknál is augusztus 1-jén kezdődik a bajnokság.

Az első félidő soroksári helyzettel kezdődött, majd a kezdeti megilletődöttség után a tizedik percben sikerült megszerezni a vezetést: Koós Gábor indította remekül Korozmánt, aki egy szép átvétel után elhúzta a kapus mellett a labdát, ő azonban buktatta. A büntetőt Huszák Tamás végezte el, és az elmozduló kapus mellett magabiztosan a háló közepébe emelt (1-0). Az irányítást a gól után sem engedte ki a kezéből a magyar csapat, amelynek több helyzetet is sikerült kidolgoznia, míg az ellenfél csak egy lesgólig jutott.

A második félidőre már agresszívabb skót gárda futott ki, megnyomták a játékrész elejét, és büntetőből sikerült egyenlíteniük (1-1). Ezután kiegyenlített játék folyt a pályán, de támadásban már nem voltak annyira aktívak a dél-pestiek, mint az első félidőben. A hajrában a szerencse is velük volt, a vendégek kétszer is a kapufát találtak el. Újabb gól azonban már nem született, jó – sőt helyenként szemre is nagyon tetszetős – játékkal, nagyot küzdve bravúros döntetlent ért el a Ross County ellen a Soroksár – tudósított a klub honlapja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.